P pablocraxk Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #1 Son gelen zamdan önce tam parasını biriktirmiştim ama şu an baya artmış. Var mı bir öneriniz, en ucuza nerden alınır?
Son gelen zamdan önce tam parasını biriktirmiştim ama şu an baya artmış. Var mı bir öneriniz, en ucuza nerden alınır?
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.841 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #2 Eskiden bazı siteler vardı, demir, altın, elmas ve zümrüte göre şekilleniyordu premium. Şimdi onlara ne oldu bilmiyorum güvenilir mi bilmiyorum.
Eskiden bazı siteler vardı, demir, altın, elmas ve zümrüte göre şekilleniyordu premium. Şimdi onlara ne oldu bilmiyorum güvenilir mi bilmiyorum.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.233 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #3 Hxrea dedi: Eskiden bazı siteler vardı, demir, altın, elmas ve zümrüte göre şekilleniyordu premium. Şimdi onlara ne oldu bilmiyorum güvenilir mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir süre sonra patlıyor o hesaplar. En mantıklısı Xbox Gamepass.
Hxrea dedi: Eskiden bazı siteler vardı, demir, altın, elmas ve zümrüte göre şekilleniyordu premium. Şimdi onlara ne oldu bilmiyorum güvenilir mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir süre sonra patlıyor o hesaplar. En mantıklısı Xbox Gamepass.
Mustafa Mihail Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 466 Çözümler 5 5 Haziran 2025 #4 Minecraft Game Pass'te var Game Pass alabilirsin hem başka oyunlar da ilgini çekebilir.
kayraimrak Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #5 Hocam bazen Microsoft Store da çok ucuza indirim olabiliyor fırsatları yakalarsan ucuza alabilirsin ben zamanında 70 TL'ye almıştım.
Hocam bazen Microsoft Store da çok ucuza indirim olabiliyor fırsatları yakalarsan ucuza alabilirsin ben zamanında 70 TL'ye almıştım.
P pablocraxk Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #6 kayraimrak dedi: Hocam bazen Microsoft Store da çok ucuza indirim olabiliyor fırsatları yakalarsan ucuza alabilirsin ben zamanında 70 TL'ye almıştım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağolun. Beklicem ozaman Mustafa Mihail dedi: Minecraft Game Pass'te var Game Pass alabilirsin hem başka oyunlar da ilgini çekebilir. Genişletmek için tıkla... Game pass aylık olduğundan dolayı çok sevemedim her ay 200 lira vermektense 1 defa alırım pahalı alırım diye düşünmek daha iyi geliyor bana.
kayraimrak dedi: Hocam bazen Microsoft Store da çok ucuza indirim olabiliyor fırsatları yakalarsan ucuza alabilirsin ben zamanında 70 TL'ye almıştım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağolun. Beklicem ozaman Mustafa Mihail dedi: Minecraft Game Pass'te var Game Pass alabilirsin hem başka oyunlar da ilgini çekebilir. Genişletmek için tıkla... Game pass aylık olduğundan dolayı çok sevemedim her ay 200 lira vermektense 1 defa alırım pahalı alırım diye düşünmek daha iyi geliyor bana.
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.482 Çözümler 28 5 Haziran 2025 #7 Kendi resmi siteleri dışında başka yerden almanı tavsiye etmem şahsen. İndirimler ise yılda 4-5 kere falan giriyor indirime.
Kendi resmi siteleri dışında başka yerden almanı tavsiye etmem şahsen. İndirimler ise yılda 4-5 kere falan giriyor indirime.
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 33 5 Haziran 2025 #8 pablocraxk dedi: Anladım hocam sağolun. Beklicem ozaman Genişletmek için tıkla... Beklemeyin hocam, Minecraft 5 yılda bir falan indirim yapıyor.
pablocraxk dedi: Anladım hocam sağolun. Beklicem ozaman Genişletmek için tıkla... Beklemeyin hocam, Minecraft 5 yılda bir falan indirim yapıyor.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.841 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #9 Sythexz dedi: Bir süre sonra patlıyor o hesaplar. En mantıklısı Xbox Gamepass. Genişletmek için tıkla... Pass bana mantıklı gelmiyor. Konu sahibine mantıklı geliyorsa olabilir tabii ki.
Sythexz dedi: Bir süre sonra patlıyor o hesaplar. En mantıklısı Xbox Gamepass. Genişletmek için tıkla... Pass bana mantıklı gelmiyor. Konu sahibine mantıklı geliyorsa olabilir tabii ki.
P pablocraxk Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #10 Shfly dedi: Beklemeyin hocam, Minecraft 5 yılda bir falan indirim yapıyor. Genişletmek için tıkla... Yılbaşı indirimi gibi şeyler sence olmaz mı hocam? yada yaz başlangıcı filan?
Shfly dedi: Beklemeyin hocam, Minecraft 5 yılda bir falan indirim yapıyor. Genişletmek için tıkla... Yılbaşı indirimi gibi şeyler sence olmaz mı hocam? yada yaz başlangıcı filan?