Minecraft nereden ucuza alınabilir?

pablocraxk

Centipat
Daha fazla  
Son gelen zamdan önce tam parasını biriktirmiştim ama şu an baya artmış. Var mı bir öneriniz, en ucuza nerden alınır?

Eskiden bazı siteler vardı, demir, altın, elmas ve zümrüte göre şekilleniyordu premium. Şimdi onlara ne oldu bilmiyorum güvenilir mi bilmiyorum.

Hocam bazen Microsoft Store da çok ucuza indirim olabiliyor fırsatları yakalarsan ucuza alabilirsin ben zamanında 70 TL'ye almıştım.

Hocam bazen Microsoft Store da çok ucuza indirim olabiliyor fırsatları yakalarsan ucuza alabilirsin ben zamanında 70 TL'ye almıştım.
Anladım hocam sağolun. Beklicem ozaman

Minecraft Game Pass'te var Game Pass alabilirsin hem başka oyunlar da ilgini çekebilir.
Game pass aylık olduğundan dolayı çok sevemedim her ay 200 lira vermektense 1 defa alırım pahalı alırım diye düşünmek daha iyi geliyor bana.

Kendi resmi siteleri dışında başka yerden almanı tavsiye etmem şahsen. İndirimler ise yılda 4-5 kere falan giriyor indirime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…