Minecraft orijinal sürüm ile kurulan Aternos sunucusu hata veriyor

• Konuyu başlatan Ryooo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 74

Ryooo

Femtopat
Daha fazla  
Minecraft orijinal sürümüne sahibim ve CurseForge'dan better MC modunu ındırdım, Aternos'tan sunucu acamıyorum. Kız arkadasımla beraber gırmeye calısıyoruz ama böyle bir error veriyor sunucu acıldıktan sonra.

1765215388418.png

Dosya Ekleri

• 1765215375395.png
    1765215375395.png
    161,2 KB · Görüntüleme: 7
Minecraft orijinal sürümüne sahibim ve CurseForge'dan better MC modunu ındırdım, Aternos'tan sunucu acamıyorum. Kız arkadasımla beraber gırmeye calısıyoruz ama böyle bir error veriyor sunucu acıldıktan sonra.

Eki Görüntüle 2618329

Aternos'ta BetterMC gitti diye biliyorum ya, doğru sürüm olduğuna emin misiniz? Aternostada modu kurdunuz mu? Ayrıntıları verin ve Aternos'un bütün ekran görüntülerini atın yoksa biz nereden bilelim.

Eki Görüntüle 2618329

Evet hatırladığım doğruymuş şu an Aternos'ta herhangi bir better MC mod paketi bulunmuyor yeni baktım. Siz sunucuya modpacki kurmadan nasıl oynamayı bekliyorsunuz ki😁

Son düzenleme:
BetterMC aternos üzerinden çalışmaz ağır bir modpacktir. ama tavsiyelerim var iki sorum olacak hanginizin bilgisayarı iyi ve ikinizde orjinal mc mi?

@Ryooo
BetterMC aternos üzerinden çalışmaz ağır bir modpacktir. ama tavsiyelerim var iki sorum olacak hanginizin bilgisayarı iyi ve ikinizde orjinal mc mi?
benımkisi üst sekment ama onunkiside orta sekmentlerde

Aternos'ta BetterMC gitti diye biliyorum ya, doğru sürüm olduğuna emin misiniz? Aternostada modu kurdunuz mu? Ayrıntıları verin ve Aternos'un bütün ekran görüntülerini atın yoksa biz nereden bilelim.

Evet hatırladığım doğruymuş şu an Aternos'ta herhangi bir better MC mod paketi bulunmuyor yeni baktım. Siz sunucuya modpacki kurmadan nasıl oynamayı bekliyorsunuz ki😁
hocam anlamıyoruz ki anlatırsanız nasıl kurabılcegımızı kafayı yedık dıye orjınal mc aldık ama yıne olmuyor

BetterMC Aternos üzerinden çalışmaz ağır bir modpacktir. Ama tavsiyelerim var iki sorum olacak hanginizin bilgisayarı iyi ve ikinizde orijinal MC mi?

@Ryooo

Benımkisi üst segment ama onunkiside orta sekmentlerde.

Bilgisayarın segmentiyle alakası yok, evet ağır bir modpack o yüzden kaldırmışlardır ama şu an Aternos'ta o modpack yok. İsterseniz girin bakın ama kaldırdılar yani. Yoksa yine oynatır.

@Ryooo

Benımkisi üst segment ama onunkiside orta sekmentlerde.

Hocam anlamıyoruz ki anlatırsanız nasıl kurabileceğımızı kafayı yedık diye orjınal MC aldık ama yıne olmuyor.

Hocam 3. kere söylüyorum o modpack artık yok, başka bir modpack kurmak istersenizde
Yazılım-modpacks-CurseForge- istediğiniz bir modpacke girin ve yükleye tıklayın, sonra ikinizde bilgisayarınıza o modpackin doğru sürümünü yükleyeceksiniz ve olacak. Bu sunucu işine yeni başladığınız belli o yüzden daha kolay olması için youtubedende izleyebilirsiniz.

Hocam 3. kere söylüyorum o modpack artık yok, başka bir modpack kurmak istersenizde
Yazılım-modpacks-CurseForge- istediğiniz bir modpacke girin ve yükleye tıklayın, sonra ikinizde bilgisayarınıza o modpackin doğru sürümünü yükleyeceksiniz ve olacak. Bu sunucu işine yeni başladığınız belli o yüzden daha kolay olması için youtubedende izleyebilirsiniz.
Anladım hocam teşekkür ederim

Server açmanıza gerek yok ikinizden birisi korsan ise e4mc moduyla kolayce kendi bilgisayarı üzerinden açabilir ikinizinde orjinal ise essentialde aynı görevi görür. Yapmanız gereken aynı modpakci kurmak ve dünyayı yerel ağda paylaşmak e4mc için bu yöntem. Essential ise direkt arkadaş ekleyip davet atarak oluyor.

HHerhangi bir sorunuz olursa seve seve yardımcı olurum server işlerine bayağı meraklıyım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı