Minecraft oynamak için kaç GB RAM yeterli olur?

Hfk

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar öncelikle. Bu yaz kardeşimle güzel bir Minecraft Survival başlamak istiyorum. Evet biliyorum Aternos veya ploudos var ama onlar bir tık lag yaptırıyor. Bayağı redstone sistemleri filan kuracağız 1.18.1 veya çıkarsa 1.19 oynayacağız. 2 kişi için rahatça oynatacak RAM miktarı nedir ve güzel bir host sitesi var mı uygun fiyatlı? Teşekkürler.

En düşük 4 GB diyorsun yani öyle ahım şahım bir şeyler yapmayacağız ama fazla gecikme de olmasın istiyorum.
4 GB dediğim sunucunun harcayabileceği RAM miktarı. İşletim sistemi ve diğer uygulamaları da hesaba katmalısın. Tabii küçük bir alanda çok zorlamazsanız gecikme olmaz fakat sistemin 4 GB RAM olması bazı durumlarda yeterli olmayabilir. Çünkü JAVA zaten tek başına birkaç GB RAM tüketiyor. Eğer kalite arıyor isen ve rahatlıkla pek çok şeyi yapmak istiyor isen Windows Server 2008 gibi az RAM tüketen bir sistem seçebilirsin fakat güvenlik açıklarına dikkat etmelisin.

DDR4 16 GB kendi bilgisayarım için demiyorum kiralayacagim sunucu ne kadar RAM olmalı.

Min 4 diyorsun yani öyle ahım şahım bir şeyler yapmayacağız ama fazla lag da olmasın istiyorum.

Çok fazla değil mi 8? Sunucu kiralamak için.
Server için 4gb yeter 2 kişi oynayacaksanız eğer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı