Aslan Kedi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1.054 Makaleler 1 28 Şubat 2023 #1 AMD Ryzen 5 4500 işlemcili 1660 Super ekran kartlı bilgisayarda Minecraft'da çok düşük FPS alıyorum. Minecraft'a girince çok fazla bibon sesli geliyor. Minecraft oynamamam mı gerekir? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2023
AMD Ryzen 5 4500 işlemcili 1660 Super ekran kartlı bilgisayarda Minecraft'da çok düşük FPS alıyorum. Minecraft'a girince çok fazla bibon sesli geliyor. Minecraft oynamamam mı gerekir?
K Kradonaski Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #2 Sıcaklık değerleri nasıl?
Cryptopat Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 292 Çözümler 2 Yer Germany Kruzberg Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2023 #3 Aslan Kedi dedi: AMD Ryzen 5 4500 işlemcili 1660 Super ekran kartlı bilgisayarda Minecraft'da çok düşük FPS alıyorum. Minecraft'a girince çok fazla bibon sesli geliyor. Minecraft oynamamam mı gerekir? Genişletmek için tıkla... Hocam öncelikle chunk ayarlarını 13 14 arası tutun bulutları akıcıya alın FPS Boost olur hem de PC fazla zorlanmaz.
Aslan Kedi dedi: AMD Ryzen 5 4500 işlemcili 1660 Super ekran kartlı bilgisayarda Minecraft'da çok düşük FPS alıyorum. Minecraft'a girince çok fazla bibon sesli geliyor. Minecraft oynamamam mı gerekir? Genişletmek için tıkla... Hocam öncelikle chunk ayarlarını 13 14 arası tutun bulutları akıcıya alın FPS Boost olur hem de PC fazla zorlanmaz.
5 581710 Centipat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 722 Makaleler 2 Çözümler 6 28 Şubat 2023 #4 Aslan Kedi dedi: AMD Ryzen 5 4500 işlemcili 1660 Super ekran kartlı bilgisayarda Minecraft'da çok düşük FPS alıyorum. Minecraft'a girince çok fazla bibon sesli geliyor. Minecraft oynamam mı gerekir? Genişletmek için tıkla... Hocam eskiden 2 GB RAM'le Minecraft oynamış bir arkadaş ayağınıza geldi. 1-) OptiFine indirirerek ayarlarınızda düzenleme yaparak FPS nizi arttırabilirsiniz (kesin indirin) 2-) FPS Boost texture packler kullanabilirsiniz örneğin. 8X8, 16X16. 3-) sizin için önemli değilse chunkları kısabilirsiniz. 4-) grafikleri "hızlı" yapın. OptiFine linki: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjr8drmxLj9AhW9QvEDHdP6B7cQFnoECAgQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.optifine.net%2F&usg=AOvVaw2WOsieEIAkSyEDHlU-Oz-F
Aslan Kedi dedi: AMD Ryzen 5 4500 işlemcili 1660 Super ekran kartlı bilgisayarda Minecraft'da çok düşük FPS alıyorum. Minecraft'a girince çok fazla bibon sesli geliyor. Minecraft oynamam mı gerekir? Genişletmek için tıkla... Hocam eskiden 2 GB RAM'le Minecraft oynamış bir arkadaş ayağınıza geldi. 1-) OptiFine indirirerek ayarlarınızda düzenleme yaparak FPS nizi arttırabilirsiniz (kesin indirin) 2-) FPS Boost texture packler kullanabilirsiniz örneğin. 8X8, 16X16. 3-) sizin için önemli değilse chunkları kısabilirsiniz. 4-) grafikleri "hızlı" yapın. OptiFine linki: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjr8drmxLj9AhW9QvEDHdP6B7cQFnoECAgQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.optifine.net%2F&usg=AOvVaw2WOsieEIAkSyEDHlU-Oz-F
Herugrim Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 1 Mart 2023 #5 Görüş uzaklığı ayarlarınızı 9 ila 12 arasında tutarsanız önemli ölçüde bir rahatlama yaşayacağınızı tahmin ediyorum. Minecraft ağırlıklı olarak işlemciye yüklenen bir oyun.
Görüş uzaklığı ayarlarınızı 9 ila 12 arasında tutarsanız önemli ölçüde bir rahatlama yaşayacağınızı tahmin ediyorum. Minecraft ağırlıklı olarak işlemciye yüklenen bir oyun.
L loloynarım Picopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #6 Hocam yüksek ihtimal işlemciden açmıştır oyunu bize bi F3 ekran görüntüsü atarmısınız.
Aslan Kedi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1.054 Makaleler 1 3 Mart 2023 #7 loloynarım dedi: Hocam yüksek ihtimal işlemciden açmıştır oyunu bize bi F3 ekran görüntüsü atarmısınız. Genişletmek için tıkla... F3'e basınca sağ trafata ekran kartı yazıyor.
loloynarım dedi: Hocam yüksek ihtimal işlemciden açmıştır oyunu bize bi F3 ekran görüntüsü atarmısınız. Genişletmek için tıkla... F3'e basınca sağ trafata ekran kartı yazıyor.