Minecraft oynayacak arkadaş arıyorum

Hocam orijinal Minecraft var sunucu Manhunt modlu her türlü gelirim DC: Yuser61
hocam discorddan yazdım kabul edersiniz adım mert276

Dediğim gibi cinsiyet ve yaş ayrımı yok onemli olan tek şey saygı hepsi bu
hocam discorddan yazdım kabul edersiniz adım mert276

Hocam orijinal Minecraft var sunucu Manhunt modlu her türlü gelirim DC: Yuser61
hocam bugün müsaitseniz oynayalım

Son düzenleme:
@Hxrea, nihayet eski alışkanlıkları bir nebze yıkıp, hoparlörden kulaklığa geçtim. Artık sesli oynayabiliyorum, eğer hâlâ Minecraft'ta Hypixel Bed Wars oynamak istiyorsanız oynayabiliriz 👍

@Hxrea, nihayet eski alışkanlıkları bir nebze yıkıp, hoparlörden kulaklığa geçtim. Artık sesli oynayabiliyorum, eğer hâlâ Minecraft'ta Hypixel Bed Wars oynamak istiyorsanız oynayabiliriz 👍
İsterim tabii ancak Minecraft'ı almadım daha. :D 28 kasım'ı bekliyorum, o zaman indirime girebilir diye biliyorum. Discord'da oynayabiliyor muyuz yoksa Steam'den deavam mı?

İsterim tabii ancak Minecraft'ı almadım daha. :D 28 Kasım'ı bekliyorum, o zaman indirime girebilir diye biliyorum. Discord'da oynayabiliyor muyuz yoksa Steam'den devam mı?
Steam iyidir, sesli sohbeti de denediğim kadarıyla güzel çalıştı. İsterseniz Steam ID'nizi paylaşabilirsiniz.

Hocam Minecraft oynayabiliriz bana Discord'dan yazabilirsiniz bekliyorum. DC: mert276
Discord kullanmıyorum ama Steam Chat kullanıyorum. Sizin için uygunsa profilinizi belirtebilirsiniz, iletişim için orayı kullanırız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı