Minecraft oynayanların ezik durumuna düşmesi

Az bfchicken izlemedim. 1000 videosu varsa 900'unu 3'er kere izlemişimdir.

Haklısın, bende az bfchickengamers izlemedim. Yakın zaman önce izlemeyi bırakmıştım bir açıp bakayım dedim yan kanalı olan (pp'si mükkemel olan) Berk'in oyun dozu kanalına geçmiş açıkçası üzüldüm çünkü o kanalı 5 yaşından beri (gerçekten 5 yaşından beri) izliyordum.
 
Son çıkan Minecraft videoları hoşuma gitmiyor açıkçası zengin fakir vb. falan eskiden hunger Games vardı onu da bozmuşlar galiba hexxit falan vardı gezegenler arası haritalar falan vardı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Modpaketi yapanlardan bahsettim ama mod yapıp kendine pro diyen birkaç kişi gördüm. Bunlarda birşey yok diyorsun ama galiba kendin için konuşuyorsun. Ben plugin yaptım sunucuma işte böyle zor şöyle zor sizden daha bilgiliyim işte daha fazla komut biliyorum vs. triplerine girenler var.
Oradaki "Plugin"i senin dediğin mesaj ile ilgili yazdım biraz okursan anlarsın. Kaynak ver burada sadece kendi kafana göre mesaj atmışsın.
 
Son yıllarda ülkemizde sıkça olan olay. YouTube'ta, Facebook'ta bütün platformlarda Minecraft oynayanlar ezik ve velet durumuna düşüyor.

Ki evet birazcık haklılar, sonuçta artık Türkiye trendlerinde "Minecraft aleyna tilki portalı, Minecraft zengin fakir hayatı" gibi videolar görüyoruz. Arama yerine Minecraft yazınca bile çok garip şeyler çıkıyor:

Eki Görüntüle 405461

Ancak bunların haksız olanları da var. Örneğin; YouTube'ta video yorumların bakıyorum, profil fotoğrafında Minecraft resmi olan ve zararsız bir şekilde yorum yapan birinin yanıtlarında "leğn maynkoraft veledi git buradan" şeklinde en az 5 yanıt var.

Bundan 2 yıl önce Minecraft ile ilgili bir konu açıldı sosyalde, bu konu "Minecraft oynuyor musunuz" idi. Adam "1 yıl önce bıraktım" veya "geçen bıraktım" gibilerine "dünyaya geri hoş geldin" diyor. "hala oynuyorum" diyenleri ise aşağılıyor. Bazı arkadaşlar ise "ben veled değilim ehühehü" diye çıldırıyor. "Minecraft'ı bırakanları kırmızı halıda karşılıyorum" diye yorumlarda var. Minecraft oyununun size ne zararı dokundu arkadaşlar ne bu kin, nefret?

Bir arkadaş ise aşırı gaza gelip "Minecraft yasaklansın" kampanyası başlatmış 🙃. "herkesin hayatına kimse karışamaz" veya "renkler ve zevkler farklıdır" gibi sözleri de ya duymadılar, ya da saygı duymuyorlar.
Kaynak: Kampanyayı İmzala

Aynı şekilde Facebook'ta, Twitter'da Minecraft paylaşımı yapanlar linç ediliyor(benim gördüğüm). Ülkemizde insanlar oynadığı oyuna göre, izlediği filme göre, dinlediği şarkıya, okuduğu kitaba göre değerlendirilmeye daha ne kadar devam edilecek?
Bu konuda sizin görüşlerinizi de bekliyorum.
Sayfaya düşmedi neden acep?

Ah hocam ah Lehamam'ın hunger Games videoları, bfchickengamers'ın mod serileri, Burak Oyunda'nın o eski serileri onlar uzun süre gelmeyecek gibi duruyor. Ama dediğiniz "çocuklaşma" durumu çok daha geniş bir mevzu, yıllarca içerik sektöründe emek vermiş Pewdiepie bile şu an Cocomelon ile yarışıyor. Ki bu Cocomelon'u anlatıp zaman kaybetmeyeceğim. Bence önce çocukların adamakıllı şeyleri izlemelerini sağlamamız lazım ki bu sözde içerik üreticileri kendilerini rezil edecek ve insanların "aaaa Minecraft velet oyunu" ifadeleri son bulsun.
 
Hayır birazcık da olsa haklı değiller. Çocuklar için saçma Minecraft videosu çeken kanalları biliyorum ve o videoları izleyen çocukları da biliyorum. O çocukların çok büyük bir kısmı oyunu oynamayor bile. Modları oyunun kendisiyle ayırt edemiyorlar bile. Üzgünüm ama oyunda çocuklar için içerik çıkartmak kolay diye oyun çocuk oyunu olmuyor. Ayrıca ezikleyenleri neden bu kadar umursuyorsunuz ki? Çoğu vasıfsız zevksiz insanlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı