Minecraft oynuyor musunuz?

Ahahahahah malesef o minecraft videosu çeken 'veletlerden' biri bendim zamanında
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Baktıkça gülüyorum

Genel olarak güzel bir oyun ama tabiri caizse velet ve primci kitle kullandığı için artık insanlar soğudu. Bir de kainatta sanki başka oyun yokmuş gibi oyunun sürekli lanse edilmeye çalışılması da gözümde değerini kaybettirdi.

Bende bu oyunu canım sıkılınca oynuyorum. Fakat artık o kadar küçük yaşlı insanlar doldu ki oyun oynanmaz hale geldi. Skywars veya HG gibi oyunlarda yendiğin zaman ana bacı sövüyorlar. Tabi ingilizceme verdiği katkıları es geçemem ama bilgisayarım başka oyun oynatabilse hemen başka oyunlara geçerdim. (Gerçi param olsa da oyun almama izin vermiyor ailem. )

Pek velet değilsiniz bence

Oyun 2010-2013 arasında baya iyiydi. Bu yıllar arasında arkadaşlarla Hamachi server kurup oynardık. 2014 yılından sonra şu PvP'ci tayfa çıktı. Özellikle şu Ruling Game diye bir kanaldan sonra yaşı 7--10 olan herkes Minecraft oynamaya başladı. Şuan Minecraft'ta oynanacak tek şey single player.

Aynen sırf minecraft 1. 9 sürümünden itibaren oyun hayatta kalma ve yapılara yönelip PvP yi kaldırdılar diye küçük yaştaki arkadaşlarımız oyun yapımcıları ve 1. 9 sevenlere çok ağır küfürler ediyor.

2 yıl sonra cevap yazıyorum, kaç kişi okuyacak bilmiyorum fakat bunları yazmam gerekli artık.
Oyun güzel, 4 yıldır oynuyorum fakat sırf bu yaşı küçük olup hava atanlar, laf söyleyenlerden gına geldi. Sunucuda kurucu üstüne basa basa "Hack serbest." dedi, normalde açmam ama serbest dediği için açtım kestim birini "İlle de DDOS mu atayım?" diyor Böyleleri yüzünden oyundan soğudum. Oyundan soğumadan önce amacım (Güleceksiniz ) sırf MC oynamak için 6000 TL sistem toplamaktı. (1 yıla toplarım.) ama artık PC topladığım gibi bu oyunu ya bırakırım ya 1000'de 1 oynarım. Direk PUBG ve BF1 başlarım. Oyun güzel de sırf şunlardan dolayı oynanılmaz hale geldi. Gerçi takmıyorum ama sinir de bozuyorlar. (Takmayınca da kuduruyorlar Öyle çok kudurttuğum da oldu.)
Kısaca oynayacaksanız bu "DDOS atarım len mqoruq." diyenleri ve "Baq Bilgisayarına sizarım adam ol taaami." diyenleri takmamanız gerekiyor. DDOS falan atabileceklerini zannetmiyorum başıma çok öyle olay geldi. Hiç DDOS yedim mi? Hayır.
Bu arada internetten arkadaş da olmayın (Hele MC'dan olmayın.) bir gün kavga falan çıkar ve sana DDOS atarım falan derler. Korkuyorsanız olmayın. Önceden ben de korkuyordum ama alıştım DDOS atmak bebek oyuncağı olsaydı herkes hacker olurdu.
Daha yazacaklar varsa görüşlerini alayım bu kendini havalı zannedenlerle ilgili
Şuan dejavu yaşıyorum!!!
O videoyu küçükken izlemiştim ben!!!
Ben de diyorum neden video atmıyor bu!
Abi şuan değişik bir duygu içerisindeyim. İlk izlediğim MC videosunun sahibini buldum
Lanet olası RAM katili: Minecraft
RAM değil CPU.
Açtığım an CPU kullanımım %80'e fırlıyor

5-6 Yıl önce abim laptopta Minecraft oynardı. Hani şu farm serverları var ya, onlardan vb. Sonra o zamanlar bir tane tablet de almışlardı bana, gittim abime ''abi bana Minecraft yüklesene' dedim ve kızmadan vb. Yükledi. İnternetten 1-2 tane server baktım ve birisine girdim. Tabi daha 1. Sınıfa gidiyorum ingilizcem yok serverda boş boş geziniyorum falan. Sonra abime sorarak falan Survival Games oynamaya başladım. Zaten 1 yıl oynadıktan sonra sıktı ve bıraktım. Kardeşim hala Minecraft oynuyor ve kapat şu oyunu dediğim zaman gidip Slime videoları, Minecraft komik animasyon gibi saçma saçma videolar izliyor. Sırf Minecraft oynayacak diye 2 tane tablet bozdu. Hani haberlere çıkıyor ya, Minecraft oyunu yüzünden öldü diye, devlet falan yasaklasın oyunu. Ama bu 'veletler' yine bir yol bulup Minecraft oynarlar. Bak Ersin Çakı diye bir kanal var, tüm kitlesi velet. Adam olmuş yetişkin olmuş işi gücü yok Minecraft oynuyor. Türkiye nereye gidiyor kardeş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…