A Ali Tunç Hectopat Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 25 Çözümler 1 7 Ağustos 2024 #1 Minecraft PE versiyonunu PC de oynamak istiyorum nasıl yaparım?
BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 7 Ağustos 2024 #2 Ali Tunç dedi: Minecraft PE versiyonunu PC de oynamak istiyorum nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Emülatör indirerek oynayabilirsiniz.
Ali Tunç dedi: Minecraft PE versiyonunu PC de oynamak istiyorum nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Emülatör indirerek oynayabilirsiniz.
u_888 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 907 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 16 An16-41 -Rtx4060 -Ryzen 7 7840hs -16gb ram ddr5 -512gb+1tb ssd Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #3 Ali Tunç dedi: Minecraft PE versiyonunu PC de oynamak istiyorum nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Özellikle Minecraft PE oynamak gibi bir amacınız olduğunu çok sanmıyorım. Bedrock sürümünü oynayabilirsiniz bilgisayar üstünden. Yok illa Minecraft PE diyorsanız emülatör indirmeniz lazım. BlueStacks mesela.
Ali Tunç dedi: Minecraft PE versiyonunu PC de oynamak istiyorum nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Özellikle Minecraft PE oynamak gibi bir amacınız olduğunu çok sanmıyorım. Bedrock sürümünü oynayabilirsiniz bilgisayar üstünden. Yok illa Minecraft PE diyorsanız emülatör indirmeniz lazım. BlueStacks mesela.