Minecraft PE server kasmaması için kaç GB RAM lazım?

bozkurt11

Hectopat
Yer
Ankara
Minecraft'ta 5 kisi Survival yapacagız belli nedenlerden dolayı Xbox hesapı ile degilde sunucu ile oynayacagız.
Aternos'dan kurmayı düşündüm 1.400 GB RAM oldugunu söyledi bana az geldi lag olur mu?
Farmlar da olacak ama kücük farmlar mesela demir farmı mob farmı gibi kücük farmlar lag olur mu?

Hocam telefonum RAM 4 GB telefonan açaçaksanız bende lag olmuyordu.

Hocam telefonum RAM 4 GB telefonan açaçaksanız bende lag olmuyordu.

4 GB RAM'lı PC de calıstıracagım 5-6 pl olacak
4 GB ramlıda sunucu icin 1400 GB RAM ayrıldıgını gösteriyor Aternos'dan kuruyorum lag olur gibi geldi bana.

4 GB RAM'lı PC de calıstıracagım 5-6 pl olacak.
4 GB ramlıda sunucu icin 1400 GB RAM ayrıldıgını gösteriyor Aternos'dan kuruyorum lag olur gibi geldi bana.

Vallahi hocam bende 2400 RAM yazıyordu telefonda açmama rağmen ben telefonda açıyordum bilgisayardan oynuyordum 4 GB RAM PC'de bence sıkıntı çıkarır.

Survival sunucusu için 3-4 GB RAM yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Kendi bilgisayarından ya da VDS üzerinden sunucu kurabilirsin.

Minecraft PE için Aternos ile sunucu açılıyor mu hocam şimdi siz bilgisayardan açıp telefondan oynayacaksınız değil mi? Yanlış anlamadım.
Evet açılıyor, arkadaş bilgisayar üzerinden açıp telefon ya da bilgisayar üzerinden oynamayı bahsediyor. Yani Bedrock sürümü üzerinden oynayacak.

Survival sunucusu için 3-4 GB RAM yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Kendi bilgisayarından ya da VDS üzerinden sunucu kurabilirsin.

Onu nasıl yapacagım biliyor musunuz?

Minecraft PE için Aternos ile sunucu açılıyor mu hocam şimdi siz bilgisayardan açıp telefondan oynayacaksınız değil mi? Yanlış anlamadım.

Aternos'dan acılıyor PC'den acıp tellden oynayacagım.

Minecraft PE bilgisayardan oynanabilir veya telefondan oynayan kullanıcı mobilden oynayan kullanıcı ile beraber oynayabilir.

Arkadas Minecraft Java sanmış Minecraft Java sunucusu ile Minecraft PE sunucusu RAM gereksinimleri arasında cok fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…