Minecraft PE uygulama alanındaki dünyaları yedekleme nasıl yapılır?

Rabbani Catesby

Centipat
Daha fazla  
Harici yapınca geliyor dünyalar ama uygulamadaki dünyaların dosyası yok. Nasıl yedekleyebilirim?

Selam. Bende uygulamadan hariciye geçirmeye çalışıyorum nasıl yapılıyor? Üzerinde çok emek verdiğim bir dünyam var.

Oyunda en başta depolama konumunu harici yapınca full haritalar cihaza kaydoluyor

Oyunda en başta depolama konumunu harici yapınca full haritalar cihaza kaydoluyor
şuan yapabileceğimiz birşey yok mu hocam neredeyse 1 yıldır oynadığım bi dünyam var ama telefon değişicem ne yapabilirim? harici depolamaya çekince gözükmüyor

Şu an yapabileceğimiz bir şey yok mu hocam neredeyse 1 yıldır oynadığım bir dünyam var ama telefon değiştireceğim ne yapabilirim? Harici depolamaya çekince gözükmüyor.

Ne zamandır telefondan oyun oynamadığımdan bilmiyorum ancak alınmıyordu.

Hocam "Mobile Export" doku paketini (texture pack) kurarsanız, dünyalarınızı dışa aktarabilirsiniz. Harici veya dahili fark etmeksizin.

İkisi de aynı dosya, farklı indirme linkleri ile:
Mobile Export | Llama Studios
Mobile Export | MCPEDL

Son düzenleme:

Hocam dediğim gibi telefonla oyun oynamayı bıraktım ancak cevapladığınız için sağ olun belki başkalarına yardımınız dokunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…