Minecraft premium çalınan hesap nasıl geri alınabilir?

Kaganv2

Decapat
Daha fazla  
Depremden önce bir abim bana MC pre hediye etmişti depremden sonra tekrardan girmek istediğimde hesabımın çalındığını gördüm. Desteğe yazdım 72 saat içinde geri dönüş yapılacaktır dediler aylar oldu geri dönüş olmadı. Bir tane konuda satın alma kimliği ile mail değişse bile hesap geri alınabilir cümlesini gördüm. Bu mümkün mü, mümkünse satın alma kimliğini nasıl bulabilirim? @pedroz_1999 ayrıca yeni bilgisayara geçmiştim.

Depremden önce bir abim bana MC pre hediye etmişti depremden sonra tekrardan girmek istediğimde hesabımın çalındığını gördüm. Desteğe yazdım 72 saat içinde geri dönüş yapılacaktır dediler aylar oldu geri dönüş olmadı. Bir tane konuda satın alma kimliği ile mail değişse bile hesap geri alınabilir cümlesini gördüm. Bu mümkün mü, mümkünse satın alma kimliğini nasıl bulabilirim? @pedroz_1999 ayrıca yeni bilgisayara geçmiştim.

Hesap orijinal Minecraft sitesinden alinmami yoksa başka sitelerden mi?
Başka sitelerden olan zaten başkalarının hesapları.

Bana da oldu günlerce uğraştım bana en son bir adam hiçbir şey yapamazsınız dedi. Ama faturalarım var satın alımlarım var diğer siteler şirketler bu belgeleri gösterince veriyor dedim. Olmaz biz yapamıyoruz dediler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı