Çözüldü Minecraft premium hesap ile TLauncher ismi aynı olabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sa123122

Zeptopat
Benim bir sorum var. Beni TLauncher'den bir hesabım var. Diyorum ki eğer normal orijinal hesap alırsam isimleri aynı olunca aynı hesap olur mu veya aynı isim olabilir mi? Hata ya da error verir mi?

Benim bir sorum var. Beni TLaunche'den bir hesabım var. Diyorum ki eğer normal orijinal hesap alırsam isimleri aynı olunca aynı hesap olur mu veya aynı isim olabilir mi? Hata ya da error verir mi?
Hata vermez, ikisi farklı sistemler.

Çözüm
Benim bir sorum var. Beni Launcher'den bir hesabım var. Diyorum ki eğer normal orijinal hesap alırsam isimleri aynı olunca aynı hesap olur mu veya aynı isim olabilir mi? Hata ya da error verir mi?

Aynı hesap olmaz, aynı isimle kullanabilirsiniz.

Minecraft alırsanız Microsoft sunucusunda o isimle durur, Launcher hesabınızla bir bağlantısı olmaz.

Hayır T.Launcher ve Minecraft tamamen farklı bir kullanıcı adı veri tabanına sahip. Orijinal bir Minecraft hesap adını hatta ve hatta T.Launcher'da bile kullanılan bir adı direkt olarak kullanabilirsiniz t.launcherın kendisinde. Fakat orijinal Minecraft'ta sadece bir kullanıcı adı tek bir kişiye mahsustur.

Hayır T.Launcher ve Minecraft tamamen farklı bir kullanıcı adı veri tabanına sahip. Orijinal bir Minecraft hesap adını hatta ve hatta T.Launcher'da bile kullanılan bir adı direkt olarak kullanabilirsiniz. t.launcherın kendisinde. Fakat orijinal Minecraft'ta sadece bir kullanıcı adı tek bir kişiye mahsustur.
teşekkürler

Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı