Satılık Minecraft Premium Hesaplar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
SpyDertek i almak istiyom Ama Vodafone İçi Kontör Gönderme Olursa

SpyDertek i almak istiyom vodafone içi kontör gönderme olursa

Paypal ile ödeme için, paypal hesabınızın olmasına gerek yok. Gönderilen mail ile linke tıkladığınızda kart bilgilerini isteyen bir site açılacak. Ve oraya bilgilerinizi gireceksiniz bu kadar.

Ben su ıronman olanı alırım 8 tlde bn bu odeme ısınde cahılım bıde guvence varmı bnmı paypala para yuklıcem senın paypala

Hesapların hepsi satıldı. Şu an elimde daha kapsamlı hesaplar var. İsim, skin vs. tüm bilgileri değişebiliyor. 45TL satıyorum.

Kapsamlı hesap bildiğimiz orjinal hesap işte, eğer hesaplar sizin üstünüze ise buraya kanıtı ile koyarsanız iyi olur.
Çünkü 2. el hesaplardan internette birsürü mevcut. Misal geçen Mineplexte gadgetları incelemek için 200'ü aşkın hesabı listeleyip sunucuya girmistim.
Ucuza satan sitelerde internetten bulup satıyorlar.

Hesaplar bana ait hocam. İki adet var elimde. Orijinal zaten minecraft.net üzerinden alındı. Hatta birinde optifine pelerin var. Pelerin dahil 60TL satabilirim.

Hesapların bana ait olduklarını şöyle kanıtlayabilirim. Ürünler satın alındığında hesabın kayıtlı mail adresi bile verilecektir. Yani ürünün bilgilerini değiştirmekte bir sıkıntı yok. İsim, skin ve tüm bilgilerini üzerinize geçirebilirsiniz. Yani bildiğin sıfır hesap gibi kullanabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…