Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 24 Ağustos 2021 #11 Warlockk60 dedi: Bende oradan aldım 3 aydır kullanıyorum siz şifre değiştiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam kısaca şöyle söyleyeyim size başkalarının da kullandığı Premium verebiliyorlar şifresini değiştirirseniz hesabı Mojang kilitleyebiliyor.
Warlockk60 dedi: Bende oradan aldım 3 aydır kullanıyorum siz şifre değiştiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam kısaca şöyle söyleyeyim size başkalarının da kullandığı Premium verebiliyorlar şifresini değiştirirseniz hesabı Mojang kilitleyebiliyor.
BenVarımAmaVarım Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 629 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkiyede yaşamak 24 Ağustos 2021 #12 Pre burada ya da GameSatış'dan baktım bilemedim bir de bu siteyi soypediler GorilPre | Shopier
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 24 Ağustos 2021 #13 BenVarımAmaVarım dedi: Pre burada ya da GameSatış'dan baktım bilemedim bir de bu siteyi soypediler GorilPre | Shopier Genişletmek için tıkla... Hocam alacaksanız mail değişen alın.
BenVarımAmaVarım dedi: Pre burada ya da GameSatış'dan baktım bilemedim bir de bu siteyi soypediler GorilPre | Shopier Genişletmek için tıkla... Hocam alacaksanız mail değişen alın.
H8smokers Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 394 Çözümler 1 24 Ağustos 2021 #14 Warlockk60 dedi: Bende oradan aldım 3 aydır kullanıyorum siz şifre değiştiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hepimiz değiştik ama garanti sağlamıyoruz diyorlar şifre değişince.
Warlockk60 dedi: Bende oradan aldım 3 aydır kullanıyorum siz şifre değiştiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hepimiz değiştik ama garanti sağlamıyoruz diyorlar şifre değişince.
BenVarımAmaVarım Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 629 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkiyede yaşamak 24 Ağustos 2021 #15 Bilemedim ya 50 tl var elimde çok almak Istiyorum
Shriena Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 427 Çözümler 3 24 Ağustos 2021 #16 Ben birkaç ay önce bu siteden aldım. Bazı sıkıntılar çıktı, Facebook'tan iletişime geçip yeni hesap aldım. Yaklaşık 5 ay olmasına rağmen hala kullanıyorum. Biraz şans işi, aldığın gün de gidebilir hesabın.
Ben birkaç ay önce bu siteden aldım. Bazı sıkıntılar çıktı, Facebook'tan iletişime geçip yeni hesap aldım. Yaklaşık 5 ay olmasına rağmen hala kullanıyorum. Biraz şans işi, aldığın gün de gidebilir hesabın.