xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 8 Kasım 2021 #41 Çalıntı hesap satıyorlar.
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 8 Kasım 2021 #42 Sanane. Bende beyazda kullanıyorum beyaz daha güzel geliyor. Sitenin renkleri beyazda daha canlı oluyor.
Sanane. Bende beyazda kullanıyorum beyaz daha güzel geliyor. Sitenin renkleri beyazda daha canlı oluyor.
M MiningciAGA Picopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 701 Çözümler 4 8 Kasım 2021 #43 Archley dedi: Ben biliyorum çalmıyorum? Her şeye bu kadar emin konuşma senin adın Emin değil. Genişletmek için tıkla... Çalmadan bilemezsin. Çalmadan bildiğini sanıyorsan bir şey bilmiyorsundur. LittleGuy dedi: Kredi kartlarını nasıl çaldıklarını ve bunun yasal olmadığını, büyük cezalar olduğunu biliyorum, ayrıca merak ettiğim şeylerin sizi ilgilendirecegini sanmıyorum, iyi günler... Genişletmek için tıkla... Minecraft hesap çalmak yasal zaten. Onu sormak çok etik.
Archley dedi: Ben biliyorum çalmıyorum? Her şeye bu kadar emin konuşma senin adın Emin değil. Genişletmek için tıkla... Çalmadan bilemezsin. Çalmadan bildiğini sanıyorsan bir şey bilmiyorsundur. LittleGuy dedi: Kredi kartlarını nasıl çaldıklarını ve bunun yasal olmadığını, büyük cezalar olduğunu biliyorum, ayrıca merak ettiğim şeylerin sizi ilgilendirecegini sanmıyorum, iyi günler... Genişletmek için tıkla... Minecraft hesap çalmak yasal zaten. Onu sormak çok etik.