Minecraft Premium Tavsiyesi

Ben geçen sene buradan 25₺'ye ikinci el hesap aldım her şeyi değişiyor bence ikinci el ilanlara bir bak istersen.

Aynı Siteden Bende Aldım 3 Ay Sonra Hesabın Şifresi değiştirildi tuhaftırki namemcden kontrol ediyorum hesap 2019 da çalındı - satıldı bilmiyorum ama ismi değiştiren kişi 1 yıldır kullanıyor büyük ihtimalle bu hesaplar senin dediğin gibi oluyor

Sana preburada.com u öneririm diyeceğim ama 2 sene önce yazmışsın, sağlık olsun premium alıcaklar okur belki, ben 2 senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım, 1 kere hesabım kapandı onuda değiştirme talebi oluşturdum ve yenisini bedava verdiler.

Bende bir yerden aldım Premium ama 6 FPS'yi geçmiyor bir şey yapmış önceden kullanan birisi bir de CubeCraft'tan falan banlatmış şu 6 FPS'yi geçse mis gibi oynayacagımda olmuyor işte.

Bende bir yerden aldım Premium ama 6 FPS'yi geçmiyor bir şey yapmış önceden kullanan birisi bir de CubeCraft'tan falan banlatmış şu 6 FPS'yi geçse mis gibi oynayacagımda olmuyor işte.

Benim yaşadığım sorunu çözebilecek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…