Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 18 Şubat 2021 #1 Nasıl yapabilirim? 4 hattın 4'ünü de durdurup başlatmak istiyorum bu mümkün mü? Stop and GO videolarında hiç bahsedilmemiş. Bir de aynı şekilde yandaki redstone lambalarının da çalışmasını istiyorum. Mümkün mü?
Nasıl yapabilirim? 4 hattın 4'ünü de durdurup başlatmak istiyorum bu mümkün mü? Stop and GO videolarında hiç bahsedilmemiş. Bir de aynı şekilde yandaki redstone lambalarının da çalışmasını istiyorum. Mümkün mü?
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 18 Şubat 2021 #2 Minecraft'la pek bilgim yok ama şu önüne mekanizmalardan kurup arkasına redstone çekip buton koyarsan istediğin zaman çalıştırıp durdurabilirsin. Artı 0 Eksi
Minecraft'la pek bilgim yok ama şu önüne mekanizmalardan kurup arkasına redstone çekip buton koyarsan istediğin zaman çalıştırıp durdurabilirsin.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 18 Şubat 2021 #3 Lambalar için şalteri gizlemenizi öneririm, rayları nasıl halledeceğinizi bilmiyorum. Artı 0 Eksi
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.567 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #4 Aşağıyı bir blok yükseltip üzerine redstone koy, sonra redstoneye güç gelince üçü de çalışır. Artı 0 Eksi
KS KS Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 18 Şubat 2021 #5 Falsey dedi: Minecraft'la pek bilgim yok ama şu önüne mekanizmalardan kurup arkasına redstone çekip buton koyarsan istediğin zaman çalıştırıp durdurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Altına koyunca raylar dağıldığı için yapamıyorum hocam mümkün değil. 1 blok altında çalıştırmam lazım. ChaosBoost dedi: Aşağıyı bir blok yükseltip üzerine redstone koy, sonra redstoneye güç gelince üçü de çalışır. Genişletmek için tıkla... Komut bloğu ile mümkün olabilir mi ? Artı 0 Eksi
Falsey dedi: Minecraft'la pek bilgim yok ama şu önüne mekanizmalardan kurup arkasına redstone çekip buton koyarsan istediğin zaman çalıştırıp durdurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Altına koyunca raylar dağıldığı için yapamıyorum hocam mümkün değil. 1 blok altında çalıştırmam lazım. ChaosBoost dedi: Aşağıyı bir blok yükseltip üzerine redstone koy, sonra redstoneye güç gelince üçü de çalışır. Genişletmek için tıkla... Komut bloğu ile mümkün olabilir mi ?
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 18 Şubat 2021 #6 Benden bu kadar, bu arda mesajı bana yazdığınızı düşünüp cevap vermişim Artı 0 Eksi
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.567 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #7 /fiil x y z konumunu yaz redstone block de. 3 tane bundan yaparsa tuşa tıklayınca aşağıya redstone bloğu gelecektir bu sayede raylar aktif olacak. Artı 0 Eksi
/fiil x y z konumunu yaz redstone block de. 3 tane bundan yaparsa tuşa tıklayınca aşağıya redstone bloğu gelecektir bu sayede raylar aktif olacak.