K kledulaa Centipat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 33 22 Aralık 2020 #1 Minecraft 1.16.4 sürümünü oynamaya çalışıyorum. Dünya oluşturup oynamaya çalıştım fakat olmuyor. Bütün bloklar simsiyah. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri 2020-12-21_19.50.17.png 12,4 KB · Görüntüleme: 470
Minecraft 1.16.4 sürümünü oynamaya çalışıyorum. Dünya oluşturup oynamaya çalıştım fakat olmuyor. Bütün bloklar simsiyah. Yardımcı olur musunuz?
Çözüm T T Tek7HackDedi 22 Aralık 2020 kledulaa dedi: Appdataroaming minecraftbinminecraft nerede hocam bulamadım. Genişletmek için tıkla... C veya D > user > kullanıcı adın > appdata > Roaming > minecraft > minecraft bin
kledulaa dedi: Appdataroaming minecraftbinminecraft nerede hocam bulamadım. Genişletmek için tıkla... C veya D > user > kullanıcı adın > appdata > Roaming > minecraft > minecraft bin
şayayomi telefon Decapat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 371 Çözümler 2 Yer İstanbul Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #11 kledulaa dedi: Oyun orijinal gidip korsandamı sorun diye baktım deneme sürümünü indirdim fakat onda da siyah blok oluyor yalan söyleyecek değilim orijinal deneme sürümündede aynısı diyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf kaydedilme tarihi aynı. Artı 0 Eksi
kledulaa dedi: Oyun orijinal gidip korsandamı sorun diye baktım deneme sürümünü indirdim fakat onda da siyah blok oluyor yalan söyleyecek değilim orijinal deneme sürümündede aynısı diyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf kaydedilme tarihi aynı.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 22 Aralık 2020 #12 Madem orijinal şunu dener misin? Oyuna gir ve ayarlara gel. Ardından video ayarlarına gel. Sonra mipmap Level 0 yap. Mipmap off olarak gözükür ve sorunun çözülmüş olur. Artı 0 Eksi
Madem orijinal şunu dener misin? Oyuna gir ve ayarlara gel. Ardından video ayarlarına gel. Sonra mipmap Level 0 yap. Mipmap off olarak gözükür ve sorunun çözülmüş olur.
KS KS K kledulaa Centipat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 33 22 Aralık 2020 #13 Buyurun hocam orijinal deneme surumdede aynı sorun minimap duzeyi 0 yine aynı sorun. buda ayarlar Dosya Ekleri 33321.PNG 43,5 KB · Görüntüleme: 179 22dd.PNG 39,3 KB · Görüntüleme: 157 Artı 0 Eksi
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 22 Aralık 2020 #14 Oyunun silip tekrar yükle. Mod yüklediysen sil.Forge kurulu değilse kur. Artı 0 Eksi
KS KS K kledulaa Centipat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 33 22 Aralık 2020 #15 Tek7HackDedi dedi: Oyunun silip tekrar yükle. Mod yüklediysen sil. Forge kurulu değilse kur. Genişletmek için tıkla... Yok onu da denedim mod falanda yok sanırım ekran kartımdan dolayı bir sorun. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Oyunun silip tekrar yükle. Mod yüklediysen sil. Forge kurulu değilse kur. Genişletmek için tıkla... Yok onu da denedim mod falanda yok sanırım ekran kartımdan dolayı bir sorun.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 22 Aralık 2020 #16 kledulaa dedi: Yok onu da denedim mod falanda yok sanırım ekran kartımdan dolayı bir sorun. Genişletmek için tıkla... Appdataroaming. Minecraftbinminecraft. Jar dosyasını WinRAR ile açıp içerisinde bulunan meta-ınf klasörünü siler misin? C veya D > user > kullanıcı adın > appdata > Roaming > minecraft > minecraft bin Son düzenleme: 22 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
kledulaa dedi: Yok onu da denedim mod falanda yok sanırım ekran kartımdan dolayı bir sorun. Genişletmek için tıkla... Appdataroaming. Minecraftbinminecraft. Jar dosyasını WinRAR ile açıp içerisinde bulunan meta-ınf klasörünü siler misin? C veya D > user > kullanıcı adın > appdata > Roaming > minecraft > minecraft bin
KS KS K kledulaa Centipat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 33 22 Aralık 2020 #17 Tek7HackDedi dedi: Appdataroaming. Minecraftbinminecraft. Jar dosyasını WinRAR ile açıp içerisinde bulunan meta-ınf klasörünü siler misin? Genişletmek için tıkla... Appdataroaming minecraftbinminecraft nerede hocam bulamadım. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Appdataroaming. Minecraftbinminecraft. Jar dosyasını WinRAR ile açıp içerisinde bulunan meta-ınf klasörünü siler misin? Genişletmek için tıkla... Appdataroaming minecraftbinminecraft nerede hocam bulamadım.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 22 Aralık 2020 #18 kledulaa dedi: Appdataroaming minecraftbinminecraft nerede hocam bulamadım. Genişletmek için tıkla... C veya D > user > kullanıcı adın > appdata > Roaming > minecraft > minecraft bin Artı 0 Eksi Çözüm
kledulaa dedi: Appdataroaming minecraftbinminecraft nerede hocam bulamadım. Genişletmek için tıkla... C veya D > user > kullanıcı adın > appdata > Roaming > minecraft > minecraft bin
KS KS K kledulaa Centipat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 33 22 Aralık 2020 #19 Tek7HackDedi dedi: C veya D > user > kullanıcı adın > appdata > roaming > Minecraft > Minecraft bin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun yardımlarınız için düzeldi. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: C veya D > user > kullanıcı adın > appdata > roaming > Minecraft > Minecraft bin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun yardımlarınız için düzeldi.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 22 Aralık 2020 #20 kledulaa dedi: Tamam hocam sağ olun yardımlarınız için düzeldi. Genişletmek için tıkla... Dediklerim işe yaradı mı? Yoksa farklı bir çözüm mü buldun. Artı 0 Eksi
kledulaa dedi: Tamam hocam sağ olun yardımlarınız için düzeldi. Genişletmek için tıkla... Dediklerim işe yaradı mı? Yoksa farklı bir çözüm mü buldun.