K kledulaa Centipat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 33 22 Aralık 2020 #1 Minecraft 1.16.4 sürümünü oynamaya çalışıyorum. Dünya oluşturup oynamaya çalıştım fakat olmuyor. Bütün bloklar simsiyah. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri 2020-12-21_19.50.17.png 12,4 KB · Görüntüleme: 470
Minecraft 1.16.4 sürümünü oynamaya çalışıyorum. Dünya oluşturup oynamaya çalıştım fakat olmuyor. Bütün bloklar simsiyah. Yardımcı olur musunuz?
Çözüm T T Tek7HackDedi 22 Aralık 2020 kledulaa dedi: Appdataroaming minecraftbinminecraft nerede hocam bulamadım. Genişletmek için tıkla... C veya D > user > kullanıcı adın > appdata > Roaming > minecraft > minecraft bin
kledulaa dedi: Appdataroaming minecraftbinminecraft nerede hocam bulamadım. Genişletmek için tıkla... C veya D > user > kullanıcı adın > appdata > Roaming > minecraft > minecraft bin
Amogus1234 Femtopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #21 Tek7HackDedi dedi: Oyun crack değil mi? Çözümün orijinal almak. Genişletmek için tıkla... Benimki orijinal yine aynı sorun var. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Oyun crack değil mi? Çözümün orijinal almak. Genişletmek için tıkla... Benimki orijinal yine aynı sorun var.