Conrad703 Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 28 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Temmuz 2021 #1 Az önce Minecraft'a regedit reach kurdum fakat kurduktan sonra bir yere vurunca ekran yarım saniyeliğine siyah sonra beyaz olup ekran geri geliyor. Regedit temizleme programı indirdim fakat yine de işe yaramadı.
Az önce Minecraft'a regedit reach kurdum fakat kurduktan sonra bir yere vurunca ekran yarım saniyeliğine siyah sonra beyaz olup ekran geri geliyor. Regedit temizleme programı indirdim fakat yine de işe yaramadı.
S sxn Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 198 16 Temmuz 2021 #2 Öyle haksız rekabet unsurları yükler isen Allah cezanı böyle verir. Adam gibi oyna oyununu kardeşim. Artı 0 Eksi
KS KS Conrad703 Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 28 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Temmuz 2021 #3 sxn dedi: Öyle haksız rekabet unsurları yükler isen Allah cezanı böyle verir. Adam gibi oyna oyununu kardeşim. Genişletmek için tıkla... Daha kolay yapı yapmak için indirmiştim. Artı 0 Eksi
sxn dedi: Öyle haksız rekabet unsurları yükler isen Allah cezanı böyle verir. Adam gibi oyna oyununu kardeşim. Genişletmek için tıkla... Daha kolay yapı yapmak için indirmiştim.
S sxn Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 198 1 Mayıs 2023 #4 Conrad703 dedi: Daha kolay yapı yapmak için indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Reis kusuruma bakma ya o zamanlar küçüktüm. Hadsizlik edip hakaret etmişim. Artı 0 Eksi
Conrad703 dedi: Daha kolay yapı yapmak için indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Reis kusuruma bakma ya o zamanlar küçüktüm. Hadsizlik edip hakaret etmişim.
KS KS Conrad703 Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 28 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2023 #5 sxn dedi: Reis kusuruma bakma ya o zamanlar küçüktüm. Hadsizlik edip hakaret etmişim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok canın sağ olsun. Artı 0 Eksi
sxn dedi: Reis kusuruma bakma ya o zamanlar küçüktüm. Hadsizlik edip hakaret etmişim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok canın sağ olsun.