Minecraft skyblock sunucu tavsiyesi

Makaleler
1
Merhabalar herkese. Yetkili kadrosu düzgün, oynanış olarak da düzgün yani kısacası kaliteli bir emek/orta zorlukta Skyblock sunucu arıyorum fakat bulamıyorum. Maalesef Minecraft Premium'um yok.

Tavsiye edebileceğiniz sunucular var mı? Ayrıca birlikte oynamak isteyenler varsa konuşabiliriz.

Şifresi değiştirilenden al şifresini değiştir, ben 1 yıldır hem Minecraft Bedrock hem de Java için bu Premium'u kullanıyorum 1 yıldır patlamadı. Ama gene de sen bilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şifresi değiştirilenden al şifresini değiştir, ben 1 yıldır hem Minecraft Bedrock hem de Java için bu Premium'u kullanıyorum 1 yıldır patlamadı. Ama gene de sen bilirsin.

Eğer öyle diyorsan bakmakta fayda var teşekkürler.
Ayrıca dediğim gibi Skyblock oynayacak varsa haberleşebiliriz. Sıfırdan bir sunucuya da başlayabiliriz benim oynadığım sunucuya da devam edebiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cubecraft sunucusu hile korumada getirmiş her gün giriyorum çok çekişmeli mücadeleler var skyblock, skywars, eggwars, Survival Games vb.

Hangi sürümü kullanıyorsunuz? (Bedrock mu? Java mı?)
Ben Java orijinal launcherım var ama sunucu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…