Minecraft sodium ve distant horizons nasıl kurulur?

Makaleler
1
Yer
TR
Daha fazla  
Merhaba.
Ben arkadaşımla Hamachi üzerinden modlu olarak oynuyoruz fakat distant Horizon nasıl kurabiliriz onu bilmiyoruz YouTube'dan bakınca da yaptık olmadı.
Ayrıca benm FPS düşük olduğu için sodium FPS arttırıyormuş diye duydum. Onu da nasıl kurarım?

Sunucuya Sodium ve Distant Horizons eklemeye gerek yok, ekleseniz de bir şey değişmez zaten çünkü ikisi de bilgisayarın kendisinde çalışıyor, sunucuda değil.

Mod kurmak için ise tabii ki orijinal kullandığınızı varsayıyorum 😊 Prism Launcher tavsiye ederim, tek tıkla mod indirmenizi sağlıyor.

Sunucuya Sodium ve Distant Horizons eklemeye gerek yok, ekleseniz de bir şey değişmez zaten çünkü ikisi de bilgisayarın kendisinde çalışıyor, sunucuda değil.

Mod kurmak için ise tabii ki orijinal kullandığınızı varsayıyorum 😊 Prism Launcher tavsiye ederim, tek tıkla mod indirmenizi sağlıyor.

Hocam korsan kullanıyorum. :D nasıl yapacağım vallahi dünden beri kafayı yedim. :D

OptiFine'ya da sodium kurabilirsiniz.
optifine istemiyorum kötü sonuç veriyor.

CurseForge internet sitesinden
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hangi Launcher'i kullanıyorsun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı