I ies_49 Femtopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #1 Merhaba SonOyuncu skyblock oynuyorum sürüm 1.8.9 ve balık farmı yaparken bu sorunla karşılaştım daha önce de observer yapamamıştım. Son düzenleme: 10 Aralık 2020
Merhaba SonOyuncu skyblock oynuyorum sürüm 1.8.9 ve balık farmı yaparken bu sorunla karşılaştım daha önce de observer yapamamıştım.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 10 Aralık 2020 #2 SonOyuncu launcher ile premium hesap ile mi giriş yapıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 10 Aralık 2020 #3 Sunucunun veya adanın ayarlarıyla ilgili bir şeydir. Sunucu yöneticileriyle iletişime geçmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Sunucunun veya adanın ayarlarıyla ilgili bir şeydir. Sunucu yöneticileriyle iletişime geçmeyi deneyin.
legendnoobe Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 272 Yer windows Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 10 Aralık 2020 #4 Sunucu sahipleri genelde o tür şeyleri kendileri ayarlıyor. Artı 0 Eksi
KS KS I ies_49 Femtopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #5 Lintos dedi: SonOyuncu Launcher ile Premium hesap ile mi giriş yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ellie Williams dedi: Sunucunun veya adanın ayarlarıyla ilgili bir şeydir. Sunucu yöneticileriyle iletişime geçmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... legendnoobe dedi: Sunucu sahipleri genelde o tür şeyleri kendileri ayarlıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Lintos dedi: SonOyuncu Launcher ile Premium hesap ile mi giriş yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ellie Williams dedi: Sunucunun veya adanın ayarlarıyla ilgili bir şeydir. Sunucu yöneticileriyle iletişime geçmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... legendnoobe dedi: Sunucu sahipleri genelde o tür şeyleri kendileri ayarlıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.