Minecraft sürüme göre azalan FPS

Enez45

Centipat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 10 Home
Meslek
Öğrenci
Ben Minecraft'ı genel olarak 1.12.2 sürümünde oynuyorum. Shader ve Mod'larla beraber ortalama 30 FPS alıyorum. Fakat 1.20.4 gibi güncel sürümlere geçtiğim zaman.
1-8 arası FPS alıyorum. Bilgisayarım laptop Windows 10 Pro.

Ben Minecraft'ı genel olarak 1.12.2 sürümünde oynuyorum. Shader ve Mod'larla beraber ortalama 30 FPS alıyorum. Fakat 1.20.4 gibi güncel sürümlere geçtiğim zaman.

Hocam sistem özellikleri vahiy ile mi geliyor.

Artı -1 Eksi
Acaba sürüme göre oyunun sistem gereksinimlerinin artmasından kaynaklı olabilir mi?

Evet olabilir ama ben zaten o sürümlerde fps azaltan tüm ayarlayı kıstım.
Hocam Shader açıyorsunuz normal oyun değil bu. Yeni sürüm doğal olarak grafikleri ve modları vs. daha gelişmiş olur.

Örnek olarak 15 senelik bir laptop Minecraft 1.5.2 sürümünü açarken 1.21 sürümünü açamaz.

Hocam sistem özellikleri vahiy ile mi geliyor.
Pardon unutmuşum.
İşlemci AMD A6-7310 APU with AMD Radeon R4 Graphics 2.00 GHz
RAM:4,00 GB
Sistem Türü 64 Bit

Hocam Shader açıyorsunuz normal oyun değil bu. Yeni sürüm doğal olarak grafikleri ve modları vs. daha gelişmiş olur.

Örnek olarak 15 senelik bir laptop Minecraft 1.5.2 sürümünü açarken 1.21 sürümünü açamaz.
Benim bilgisayarım zaten fakir olduğu için anca 1.12.2 ye yetiyor.

Pardon unutmuşum.
İşlemci AMD A6-7310 APU with AMD Radeon R4 Graphics 2.00 GHz
RAM: 4, 00 GB
Sistem Türü 64 Bit

Benim bilgisayarım zaten fakir olduğu için anca 1. 12.2'ye yetiyor.

Hocam gerek RAM'iniz gerekse de işlemciniz zaten kötü. Ekran kartınız da yok sanırsam. Minecraft'ın zaten son sürümlerinin rezalet optimizasyonu hakkında bir sürü yazı ve video bulabilirsiniz. Zaten son sürümlerinde nether ve mağara güncellemesi dışında aman aman bir şey yok.

Hocam gerek RAM'iniz gerekse de işlemciniz zaten kötü. Ekran kartınız da yok sanırsam. Minecraft'ın zaten son sürümlerinin rezalet optimizasyonu hakkında bir sürü yazı ve video bulabilirsiniz. Zaten son sürümlerinde nether ve mağara güncellemesi dışında aman aman bir şey yok.

Hocam ben Laptop'tan oynuyorum zaten ve muhtemelen ekran kartım da yok. Bunun yüzünden masaüstü bilgisayar bakıyorum. İşlemcinin kötü olduğunu ben de biliyorum. Minecraft hariç diğer oyunlarda da kasıyor zaten :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı