Minecraft sunucu başlatılamıyor

omurkayracakir

Hectopat
Ekran görüntüsü 2024-08-09 172515.png

Birkaç seferdir böyle oluyor. Hala çözemedim.
başlat.bat ta akira's flag kullandım. Sunucum paper.
VDS sunucusu.

başlat.bat:

Echo off.
Cls.
Java -xms4g -xmx12g -xx:+useg1gc -xx:+parallelrefprocenabled -xx: Maxgcpausemillis = 200 -xx:+unlockexperimentalvmoptions -xx:+disableexplicitgc -xx:+alwayspretouch -xx: G1newsizepercent = 30 -xx: G1maxnewsizepercent = 40 -xx: G1heapregionsize = 8M -xx: G1reservepercent = 20 -xx: G1heapwastepercent = 5 -xx: G1mixedgccounttarget = 4 -xx: Initiatingheapoccupancypercent = 15 -xx: G1mixedgclivethresholdpercent = 90 -xx: G1rsetupdatingpausetimepercent = 5 -xx: Survivorratio = 32 -xx:+perfdisablesharedmem -xx: Maxtenuringthreshold = 1 -düşüng. Aikars. Flags=JVM Tuning: Optimized G1GC for Minecraft - Aikar's Thoughts -daikars. New. Flags = true -jar server. Jar --nogui
Pause.

Başlatılamıyor değil başlıyor ancak 6 saat sonra bu hatayı vererek çöküyor.

Son düzenleme:
Bazı küçük yazım hataları ve fazladan boşluklar var. Ayrıca, Aikar'ın JVM bayrakları (flags) doğru bir şekilde uygulanmamış.

java -Xms4G -Xmx12G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=JVM Tuning: Optimized G1GC for Minecraft - Aikar's Thoughts -Daikars.new.flags=true -jar server.jar --nogui

otomatik düzenlemeden olmuş olmalı

paperin sitesinden kopyala yapıştır yaptım rami 12g yaptım xms yi de 4g yaptım o kadar

Geri
Yukarı