Minecraft sunucuda hesabıma başka birileri giriyor

Kadcey

Femtopat
Katılım
25 Haziran 2022
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Öncelikle TLauncher ile oynamak için Aternos üzerinden bir sunucu kurduk. Bu sunucuyu bir hafta oynadıktan sonra arkadaşımın hesabına birisi girdi. Hiç hareket etmeden sadece başını oynatıyordu. Sonra benim oyun adım üzerinden birisi girdi ve beni sonrasında oyundan attı. Ve benim yerime de birisi girmişti. Acaba bunun nedeni nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Öncelikle ile oynamak için Aternos üzerinden bir sunucu kurduk. Bu sunucuyu bir hafta oynadıktan sonra arkadaşımın hesabına birisi girdi. Hiç hareket etmeden sadece başını oynatıyordu. Sonra benim oyun adım üzerinden birisi girdi ve beni sonrasında oyundan attı. Ve benim yerime de birisi girmişti. Acaba bunun nedeni nedir?

Zaten virüslü bir .exe dosyasi ve Minecraft'ta server admini yani yonetici dışında kimse kovamaz siz galiba entity 303 herobrine çok izlemissiniz şaka yapmıştır arkadaşlarıniz ise Minecraft gibi oyunda öyle şeyler genelde kurgu.
 
Muhtemelen OP yaptığınız arkadaşınız başkasını çağırdı ve o kişi de sizin adınızın aynısını 1 boşluk karakter ekleyerek oluşturduğu için siz onu kendiniz sandınız.
 

Geri
Yukarı