Minecraft sunucusu için vergi levhası nasıl çıkarılır?

adil1

Centipat
Daha fazla  
Vergi levhası nereden çıkartabilirim? Eskiden IBAN olayları vs vardı ama bu yeni yasadan sonra sıkıntı ve eskiden vergi mükellefi olmak zorunda değildik kazancımız 1 asgeri ücretin belirli kısmı kadar değilse. Ama şimdi zorundayım yardımcı olabilecekler var mı acaba?

Vergi levhası nereden çıkartabilirim? Eskiden IBAN olayları vs vardı ama bu yeni yasadan sonra sıkıntı ve eskiden vergi mükellefi olmak zorunda değildik kazancımız 1 asgeri ücretin belirli kısmı kadar değilse. Ama şimdi zorundayım yardımcı olabilecekler var mı acaba?
Minecraft sunucusu açıp para kazanacaksan;
PAYTR kullanabilirsin. Websiteni sanal pos ile bağlamalısın. Vergi levgan senin T.C. numaran oluyor yalnızca anonim şirketlerde böyle diye biliyorum.
Shopier kullananlar da var ancak pek tavsiye etmem çok vergi kesiyor.

Vergi sorun değil bana en hızlı ödemeleri gönderen bir yerde lazım ortalama kaç saate ödemeler ulaşıyor.

Vergi sorun değil bana en hızlı ödemeleri gönderen bir yerde lazım ortalama kaç saate ödemeler ulaşıyor.
Şahıs şirketi kurman gerekiyor vergi levhası için. PayTR 1 hafta bloke koyar bakiyeye. Çoğu yerde böyle zaten. Harcama itirazı riskinden dolayı 1 hafta bekletilir paralar. Eğer 1 yıllık müşteri vs. değilsen.

Muhasebeciyim şahıs şirketi kurmak için, sorularınız varsa yanıtlayabilirim.

Öncelikle 18 yaşından büyük olman gerekli, 29 yaşından küçüksen genç girişimciden yararlanırsın, zaten kuruluşu vs muhasebeci yapıyor, vergi dairesine bildirim yapılıyor o şekilde süreç ilerliyor yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı