öğrenince gelecem ben deSteam arkadaşlık kodunu verirsen ekleyebilirim, modsuz survival oynarız.
ben de merak ettimMerhaba bilgisayarım bakımda olduğu için bakamamıştım hala arıyor musunuz? Fobold.B hesabına attım.
versene knkSteam arkadaşlık kodunu verirsen ekleyebilirim, modsuz survival oynarız.
selamlar tam beni tarif etmişsinizde discordunuz varmı acaba yada hayla arıyomusunuzBaşlıkta dediğim gibi, modlu modsuz fark etmez. Mod kurmayı bilmediğim için diyorum, biliyorsanız açabilirsiniz. Minecraft'ı iyi oynarım sesli de konuşuruz. Çok küfür etmeyecek 14 15 yaşında biri olursanız sevinirim.
arıyorum fobold.b discordumselamlar tam beni tarif etmişsinizde discordunuz varmı acaba yada hayla arıyomusunuz
Başlıkta dediğim gibi, modlu modsuz fark etmez. Mod kurmayı bilmediğim için diyorum, biliyorsanız açabilirsiniz. Minecraft'ı iyi oynarım sesli de konuşuruz. Çok küfür etmeyecek 14 15 yaşında biri olursanız sevinirim.
fobold.b dc ama okul zamanı oynayamamKral istersen oynayabiliriz modlu mod kurmayı da biliyorum at bana Discord Skype falan bir şey at yazayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.