5 525773 Decapat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 318 Çözümler 1 19 Mayıs 2023 #11 w3ness dedi: Yanlış hatırlamıyorsam arkadaşım kiralama işlerine girmişti oradan fakat pek memnun değildi. Genişletmek için tıkla... Bende Keyubu'dan memnun olmadım ama ec bilmem neci diye Xeon diye bir işlemciyle kiralamıştım şimdilik dehost.comdan kiraladım bakacağız pl paketi gelsin de başlıcaz bizde.
w3ness dedi: Yanlış hatırlamıyorsam arkadaşım kiralama işlerine girmişti oradan fakat pek memnun değildi. Genişletmek için tıkla... Bende Keyubu'dan memnun olmadım ama ec bilmem neci diye Xeon diye bir işlemciyle kiralamıştım şimdilik dehost.comdan kiraladım bakacağız pl paketi gelsin de başlıcaz bizde.
GGhunters Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 395 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #12 Rabisu bana zamanında çok sıkıntı çıkardıydı.
Y yigitcim Femtopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #13 arkadaşlar yanıtlanırınız için teşekkür ederim , saganetwork den alacağım iyi akşamlar 530546 dedi: Yaparsan bana İP'yi atarmısınız? Genişletmek için tıkla... kanka istersen discord sunucusu atayım sana açılınca gelirsin w3ness dedi: Sürümü bilmiyorum fakat en az 12GB RAM götürür diye düşünüyorum. Sürümünüzü söylerseniz daha iyi yardım edeceklerini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 1.16 x düşünüyorum kanka Son düzenleme: 19 Mayıs 2023
arkadaşlar yanıtlanırınız için teşekkür ederim , saganetwork den alacağım iyi akşamlar 530546 dedi: Yaparsan bana İP'yi atarmısınız? Genişletmek için tıkla... kanka istersen discord sunucusu atayım sana açılınca gelirsin w3ness dedi: Sürümü bilmiyorum fakat en az 12GB RAM götürür diye düşünüyorum. Sürümünüzü söylerseniz daha iyi yardım edeceklerini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 1.16 x düşünüyorum kanka