Telefonum versiyonu yeni.Oyunu bulamadımPortal knights.
oyunu araştırdım pc üzerinden oynanıyormuşTelefonum versiyonu yeni.Oyunu bulamadım![]()
lütfen konuyu doğru düzgün okuyarak cevap verin yaptığınız sadece vakit çalmak.Portal knights.
Niye bu kadar agresifsin ? Adam yanlış okumuştur. Adam bir soru sormuş ve arkadaş da cevaplamış.lütfen konuyu doğru düzgün okuyarak cevap verin yaptığınız sadece vakit çalmak.
Sorun cevaplaması değil, yanlış cevaplaması. Adam yazmış en yukarıda ne olduğunu. Belli ki cevabı yazan sadece başlığa bakmış. Peki konu sahibi boşuna mı yazıyor orada mobil diye?Niye bu kadar agresifsin ? Adam yanlış okumuştur. Adam bir soru sormuş ve arkadaş da cevaplamış.
Boş konuşma güzel kardeşim. Ayrıca önerdiği oyun mobilde var. Sen haksızsın ve sırf yorum yazmak için yazıyorsun. Oyun mobilde olmasa bile sanane ? Ne yapalım idam mı edelim adamı ? Sen nereden biliyorsun da böyle konuşuyorsun ? Adamın önerdiği oyuna bile bakmamışsındır.Sorun cevaplaması değil, yanlış cevaplaması. Adam yazmış en yukarıda ne olduğunu. Belli ki cevabı yazan sadece başlığa bakmış. Peki konu sahibi boşuna mı yazıyor orada mobil diye?
Oyun mobil içinde var.oyunu araştırdım pc üzerinden oynanıyormuş
lütfen konuyu doğru düzgün okuyarak cevap verin yaptığınız sadece vakit çalmak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.