Minecraft taş jeneratöründen maden çıkarma skripti

• Konuyu başlatan BayYT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 5.463

BayYT

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Öncelikle herkese teşekkür ederim. Bir önceki konumda mute skripti paylaşmıştım ve ilgi görmüştü. Bende bunun üzerine taş jeneratöründen kömür, demir, altın, elmas ve zümrüt çıkarma skripti yazdım.

JavaScript:
#AjanCraftNW SkyBlock | YusufTurk61 Tarafından#

on break of cobblestone:
    loop blocks in radius 2 around the event-block:
        if loop-block is water:
            add 1 to {_x}
        if loop-block is lava:
            add 1 to {_x}
        if {_x} = 2:
            chance of 5%:
                set block to coal ore
                stop       
            chance of 1%:
                set block to iron ore
                stop
            chance of 1%:
                set block to gold ore
                stop
            chance of 1%:
                set block to diamond ore
                stop
            chance of 1%:
                set block to emerald ore
                stop

Çıkma oranlarını arttırmak isteyenler "chance of 1%:" Kısmında ki "1%" kısmını değiştirebilirler. İsteyen herkes sunucusunda kullanabilir. İyi forumlar.

Son düzenleme:
Sadece jeneratöre özel yapmanız iyi olmuş. Bazı serverde nerede kırıktaş kırarsan kır sürekli yenisi çıkıyordu. Bir de bunu direk madeni verecek şekilde yapabilir misiniz? Sirkeli cobblestone çıkacak ama cobblestone kırınca maden verecek şekilde.

Sadece jeneratöre özel yapmanız iyi olmuş. Bazı serverde nerede kırıktaş kırarsan kır sürekli yenisi çıkıyordu. Bir de bunu direk madeni verecek şekilde yapabilir misiniz? Sirkeli cobblestone çıkacak ama cobblestone kırınca maden verecek şekilde.
Direk külçe olarak mı yoksa block olarak mı?

Skript pluginini indirdirdiğinizi varsayarak anlatıma geçiyorum. Skript dosyasına girip scripts dosyasına girin. Orda bir sürü gereksiz skript olacaktır. İsterseniz silebilirsiniz. Not defteri ekleyip istediğiniz ismi yazın. İsmin sonuna ".sk" ekleyin. Eklemezseniz çalışmaz. Ekledikten sonra oyuna girip "/sk reload <not defterine yazdığınız isim>" yazın. Bu kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı