Minecraft texture pack kullanınca piksel piksel görünüyor

İşletim sistemi
Windows 10
Merhabalar. Nedense önceki PC'de MC'de texture packle oynarken hiçbir sorun yoktu ama yeni PC alıp ona MC yükledim. Onda nedense sanki piksel pikselmiş gibi duruyor.
Sorunu bayağı uğraştım çözemedim, bayağı sinirimi bozdu.
Başka texture pack ile denediniz mi? Kopyalarken veya dosyayı atarken dosyada bozukluk olmuş olabilir.

Texture pack kaynaklıdır. Texture pack sürümüyle tam uyan sürümde oyna. Mod varsa onlar çakışıyor olabilir. Yanlışlıkla başka texture pack yüklemiş olabilirsin. Snapshot sürümünde oynuyorsan ondan olabilir. Korsan oynuyorsan ondan olabilir. Shader pack kullanıyorsan ondan olabilir. Ekran kartı desteklemiyor olabilir, shader pack yapınca bana da aynısı oluyordu.
Merhabalar. Nedense önceki PC'de MC'de texture packle oynarken hiçbir sorun yoktu ama yeni PC alıp ona MC yükledim. Onda nedense sanki piksel pikselmiş gibi duruyor.
Sorunu bayağı uğraştım çözemedim, bayağı sinirimi bozdu.
Yazdıklarımı deniyebilirsin.

Başka texture pack ile denediniz mi? Kopyalarken veya dosyayı atarken dosyada bozukluk olmuş olabilir.
Kopyalamadım int den indirdim hemde birkaç kere başka texture packlerde denedim bu arada gui scale normal yapınca pikselleşmiyor ama çok küçük görünüyor envanter felan, large yapıyorum tam istediğim boyut oluyor ama bu sefer pikselleşiyor auto yapıyorum pikselleşme olmuyor ama bu seferde çok büyük oluyor herşey.
Texture pack kaynaklıdır. Texture pack sürümüyle tam uyan sürümde oyna. Mod varsa onlar çakışıyor olabilir. Yanlışlıkla başka texture pack yüklemiş olabilirsin. Snapshot sürümünde oynuyorsan ondan olabilir. Korsan oynuyorsan ondan olabilir. Shader pack kullanıyorsan ondan olabilir. Ekran kartı desteklemiyor olabilir, shader pack yapınca bana da aynısı oluyordu.

Yazdıklarımı deniyebilirsin.
Diğerlerindede oluyor mod yok korsan ve orjinal arasında fark olmadı denediğimde shader açmadım snapshot girmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı