Çözüldü Minecraft texturelerde çizgiler çıkıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

darkSolame32

Yoctopat
Daha fazla  
Gördüğünüz gibi nedense kılıçlarda aletlerde böyle çizgiler çıkıyor. Bunun sebebi nedir NVIDIA kullanıcısıyım ekran kartım GTX 760 Ti. Diyecekseniz boş ver ama serverlerde falan bayağı fazla oluyor.

texture sorunu.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aletlerin textureleri ile alakalı genel bir sorun galiba. Vanilla Tweaks ile bir texture pack oluştururken bunu düzeltebiliyorsunuz.

Gördüğünüz gibi nedense kılıçlarda aletlerde böyle çizgiler çıkıyor. Bunun sebebi nedir NVIDIA kullanıcısıyım ekran kartım GTX 760 Ti. Diyecekseniz boş ver ama serverlerde falan bayağı fazla oluyor.

Eki Görüntüle 1180268

Minecraft dokularından kaynaklı. Onun fixlendiği bir doku paketim var ama beğenir misiniz bilmiyorum.

Minecraft dokularıyla alakalı bir sorun o. Bende de var hatta çoğu kişide var. Yukarıdakilerin de dediği gibi düzelten kaynak paketleri var. Onlarla çözebilirsiniz. Ben fazla takmıyorum açıkçası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı