Minecraft Türkiye kitlesinin berbat olması

Aslında bu sorunların en temel sebeplerinden birisi Türk sunucularında girişin çoğunlukla ücretsiz olması. Orijinal hesap gerekse böyle olmayacak. Ban yese yenisini açıyor. Neden mi? Ücretsiz çünkü. Keşke orijinal hesap ile giriş yapılan Türk sunucuları yaygınlaşsa.
 
Public yerlerde bu durum kaçınılmaz maalesef. Public sunucuya giren SonOyuncu'ya da giriyor zaten.

Ben alımla girilebilen birçok sunucuda bulundum. Gayet hoş ve kaliteli bir ortamdı, yabancı privatelerden farksızdı. Yabancı public sunucuların da SonOyuncu'dan farkı yok, Hypixel'e bakıp yabancı sunucuları genellemeyin.
 
SonOyuncu kitlesi diyelim Minecraft yerine.
Sadece SonOyuncu değil, herkese açık olan ve ücretsiz bir şekilde giriş yapılabilen tüm Türk sunucularında geçerli bu sorun. CraftRise'da da oynadım, çok büyük olmayan 50-60 kişilik Türk sunucularda da oynadım. Birkaç orijinal hesap ile girilen Türk sunucusunda da oynadım. Orijinal hesap ile girilen Türk sunucularında kitle çok daha kaliteliydi. Daha önce de belirttiğim gibi bence bu sorunun en temel sebebi ücretsiz giriş olayı.
 
Türkiye'de neyin kitlesi iyi? Bütün oyuncular, topluluklar çöp.
Her kaybettiklerinde diğer oyunculara küfür ediyorlar. Sadece oyunlar da değil, dışarısı da bu tiplerle dolu. Okullarda ağzından küfür düşmeyenler de buna bir örnek.
 

Hocam Hypixel diyorum başka hiçbir şey demiyorum şu hesap Gmail'den onaylanana kadar hep Hypixel'de oynadım ama artık bu Gmail onaylaması yüzünden 2720kill 211WIN VIP hesap gitti
 
Hocam Hypixel diyorum başka hiçbir şey demiyorum. Şu hesap Gmail'den onaylanana kadar hep Hypixel'de oynadım ama artık bu Gmail onaylaması yüzünden 2720 Kill 211 Win VIP hesap gitti
Hesabınızı Microsoft'a taşımadınız mı hocam?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…