Minecraft Türkiye kitlesinin berbat olması

Aslında bu sorunların en temel sebeplerinden birisi Türk sunucularında girişin çoğunlukla ücretsiz olması. Orijinal hesap gerekse böyle olmayacak. Ban yese yenisini açıyor. Neden mi? Ücretsiz çünkü. Keşke orijinal hesap ile giriş yapılan Türk sunucuları yaygınlaşsa.

Birkaç Türk Minecraft sunucusunda oynadım, bir kısmının da Discord sunucusunda bulundum. Discord sunucuları saçma sapan aşklarını sunucuya taşıyan tiplerle dolu, Minecraft sunucusu ise bahsettiğim gibi ağzından küfür düşüremeyen ahlaksız heriflerle dolu. Sadece Minecraft değil, durum birçok oyunda böyle görebildiğim kadarıyla.
Public yerlerde bu durum kaçınılmaz maalesef. Public sunucuya giren SonOyuncu'ya da giriyor zaten.

Ben alımla girilebilen birçok sunucuda bulundum. Gayet hoş ve kaliteli bir ortamdı, yabancı privatelerden farksızdı. Yabancı public sunucuların da SonOyuncu'dan farkı yok, Hypixel'e bakıp yabancı sunucuları genellemeyin.

SonOyuncu kitlesi diyelim Minecraft yerine.
Sadece SonOyuncu değil, herkese açık olan ve ücretsiz bir şekilde giriş yapılabilen tüm Türk sunucularında geçerli bu sorun. CraftRise'da da oynadım, çok büyük olmayan 50-60 kişilik Türk sunucularda da oynadım. Birkaç orijinal hesap ile girilen Türk sunucusunda da oynadım. Orijinal hesap ile girilen Türk sunucularında kitle çok daha kaliteliydi. Daha önce de belirttiğim gibi bence bu sorunun en temel sebebi ücretsiz giriş olayı.

Türkiye'de neyin kitlesi iyi? Bütün oyuncular, topluluklar çöp.
Her kaybettiklerinde diğer oyunculara küfür ediyorlar. Sadece oyunlar da değil, dışarısı da bu tiplerle dolu. Okullarda ağzından küfür düşmeyenler de buna bir örnek.

Pingsiz oynayabilmek için Türk sunucusu olan SonOyuncu'ya girdim, birkaç el oyun atayım dedim. Fakat ne zaman birini öldürsem, ne zaman kazansam hep küfür eden saçma sapan tipler ile karşılaştım. Bir de hile kullanmadığım halde hile deyip duranlar da var aralarında. Hypixel'de yabancılarla oynadığım zaman takım arkadaşım elinden geldiğince yardım ediyor, oyun kazanırsam tebrik eden rakiplerle karşılaşıyorum. Kitle çok daha düzgün. Fakat ping olduğu için oynamak zor oluyor yabancı sunucularda. Minecraft Türkiye kitlesi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Ayrıca bu durum sadece SonOyuncu'ya özel değil birçok Türk sunucuda oynadım ve oynadıklarımın hepsinde böyle tipler var.

Hocam Hypixel diyorum başka hiçbir şey demiyorum şu hesap Gmail'den onaylanana kadar hep Hypixel'de oynadım ama artık bu Gmail onaylaması yüzünden 2720kill 211WIN VIP hesap gitti :(

Hocam Hypixel diyorum başka hiçbir şey demiyorum. Şu hesap Gmail'den onaylanana kadar hep Hypixel'de oynadım ama artık bu Gmail onaylaması yüzünden 2720 Kill 211 Win VIP hesap gitti :(
Hesabınızı Microsoft'a taşımadınız mı hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı