Minecraft ucuza nereden alınır?

Ichoo

Hectopat
Arkadaşlar benim orijinal Minecraft hesabım yok ve bende orjınal bir şekilde oyunu oynamak istiyorum.
Başka sitelerden Minecraft, Minecraft premımyum vb satılıyor bunları almak güvencelimi ve sınırsızca oynayabilirmiiym ne gibi sıkıntılar çıkar?

Hocam TLa**cher diyeceğim. Ayrıca virüslü diyenler için bu bir saçmalık TLa**cher virüslü falan değil. Yinede her zaman en doğrusu kendi sitesinden almak şiddetle bunu tavsiye ediyorum.

Arkadaşlar benim orijinal Minecraft hesabım yok ve bende orjınal bir şekilde oyunu oynamak istiyorum.
Başka sitelerden Minecraft, Minecraft premımyum vb satılıyor bunları almak güvencelimi ve sınırsızca oynayabilirmiiym ne gibi sıkıntılar çıkar?
Kanka ben coğu siteden sınırsız diye alıp denedim en son canıma tak etti gidip orjinal aldım ama microsofttan aldım java ve bedrock sürümlerini birlikte normalimden daha ucuza satıyordu ve gene kendi launxherindan giriyorsun normal minecraft işte çogğu site hatta neredeyse hiçbiri güvenilir değil yt de videolara reklamlara kanma tecrübe ve deneyimimi söylüyorum en mantıklısı kendi sitesindne almak eğer hala daha ucuzsa micorosfttan al microsoft stkre gir minecraft yaz zaten görürsün

200TL'ye direkt Minecraft. Netden satın alabilirsiniz ya da Xbox Game Pass ile aylık ödeyip alabilirsiniz ama tavsiyem 200TL olacak. Çünkü Xbox Game Pass yakında zama uğrayacak ve aylık vereceğiniz para Minecraft'dan daha bile pahalı olabilir ya da hiç güvenilir olmayan iki üç aya patlama garantili ucuzpre minecraftpre bedavapre gibi vesaire X sitelerden satın alım yapabilirsiniz.

Nays ile alırsan Microsoft sitesinden 200TL yerine 160 ödersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı