- Makaleler
- 5
Hocam oyuna demediler launchera dediler yaVay yalancı *tler benim anılarım gidecekti ALLAH'tan çöp kutusundan silmedim.
Hocam oyuna demediler launchera dediler yaVay yalancı *tler benim anılarım gidecekti ALLAH'tan çöp kutusundan silmedim.
Sonunda doğruları açıklayan kişi. 10 tane konu da bunu anlatmaya çalıştım. Hepsi şu Yuukrp veledi yüzünden oldu.İnsanların Google'da araştırma yaparken daha rahat bilgiye sahip olması için böyle bir şey yapıyorum.
Bazı kişilere inanıp oyun zevki mahvolan oyuncular, bu Launcher kesinlikle bir virüs değildir. Size şöyle açıklayalım. Bu konuyu dikatle incelerseniz bazı Technopat kullanıcıları Java'ların Windows ve Linux için hash değerlerini karşılarştırıyorlar ve şaşırmıyoruz ki bu değerler aynı. Bu da şu demek, oracla sitesinde ki Java ile Launcher'ın sözde kendi sitesinden indirdiği Java aynı. Reddit'de paylaşılan çoğu şeyde büyük ihtimal bir kolpadan ibaret. Bunlara fazla kanmayın açın oynayın oyununuzu. İyi sosyaller![]()
Toplulukda birşey paylaşmış yeni gördüm. Başardık falan diyor neyi başardı acabaSonunda doğruları açıklayan kişi. 10 tane konu da bunu anlatmaya çalıştım. Hepsi şu Yuukrp veledi yüzünden oldu.
Hocam oyuna demediler launchera dediler ya![]()
Ben yorumlardan ulaştım, hala kendisinin haklı olduğunu savunuyor.@222744 hocam şu yuukrp ile falan görüşmeyi denediniz mi benim arkadaş onun sunucuda yöneticide belki isterseniz sizi görüştürebiliriz.
Şimdi yorumlarımızı da sildi, iletişime geçerseniz çok iyi olur.@222744 hocam şu yuukrp ile falan görüşmeyi denediniz mi benim arkadaş onun sunucuda yöneticide belki isterseniz sizi görüştürebiliriz.
Hocam acikcasi bu vaziyet umurumda bile degil, konusmaya calisacagimi sanmiyorum ve 14 yasinda ingilizce ceviri yapan bir cocuk ile vakit kaybetmek yerine Minecraft oynarim.@222744 hocam şu yuukrp ile falan görüşmeyi denediniz mi benim arkadaş onun sunucuda yöneticide belki isterseniz sizi görüştürebiliriz.
Vakit kaybetmeyelim hocam, luzumsuz.Ben yorumlardan ulaştım, hala kendisinin haklı olduğunu savunuyor.
Şimdi yorumlarımızı da sildi, iletişime geçerseniz çok iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.