Minecraft X Launcher virüs değildir

• Konuyu başlatan efew0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 65
  • Görüntüleme 16.806
İnsanların Google'da araştırma yaparken daha rahat bilgiye sahip olması için böyle bir şey yapıyorum.
Bazı kişilere inanıp oyun zevki mahvolan oyuncular, bu Launcher kesinlikle bir virüs değildir. Size şöyle açıklayalım. Bu konuyu dikatle incelerseniz bazı Technopat kullanıcıları Java'ların Windows ve Linux için hash değerlerini karşılarştırıyorlar ve şaşırmıyoruz ki bu değerler aynı. Bu da şu demek, oracla sitesinde ki Java ile Launcher'ın sözde kendi sitesinden indirdiği Java aynı. Reddit'de paylaşılan çoğu şeyde büyük ihtimal bir kolpadan ibaret. Bunlara fazla kanmayın açın oynayın oyununuzu. İyi sosyaller🤗
Sonunda doğruları açıklayan kişi. 10 tane konu da bunu anlatmaya çalıştım. Hepsi şu Yuukrp veledi yüzünden oldu.

Yıllardır hizmet veren bir uygulamanın virüs olması da çok düşük ihtimaldi zaten. İnsanımızın çoğu araştırmadan bilgiyi doğru olarak kabul ediyor. Sonrasında da çevresine aktarıyor o bilgiyi ve yanlış bilgi de bu şekilde aktarılmış oluyor. Yanlış bilginin önüne de geçilemiyor, bir bilgiyi doğru olarak kabul etmeden önce araştırma yapılmasının gerektiğini düşünüyorum.

Hepsi yuukrp’in yaptığı yüzünden.Araştırma konusunda kendini geliştirmesi lazım.13-14 yaşlarında X ‘i ifşalamak zor olabilir,arkadaşlarından ve yazılımcı bir tanıdığı varsa ondan yardım alabilirdi.Mesela charmquell güzel ve başarılı araştırmalar yapabiliyor.

@222744 hocam şu yuukrp ile falan görüşmeyi denediniz mi benim arkadaş onun sunucuda yöneticide belki isterseniz sizi görüştürebiliriz.
Ben yorumlardan ulaştım, hala kendisinin haklı olduğunu savunuyor.

@222744 hocam şu yuukrp ile falan görüşmeyi denediniz mi benim arkadaş onun sunucuda yöneticide belki isterseniz sizi görüştürebiliriz.
Şimdi yorumlarımızı da sildi, iletişime geçerseniz çok iyi olur.

Son düzenleme:
Hocam acikcasi bu vaziyet umurumda bile degil, konusmaya calisacagimi sanmiyorum ve 14 yasinda ingilizce ceviri yapan bir cocuk ile vakit kaybetmek yerine Minecraft oynarim.
Ki zaten benden daha yetkin kisiler de bunu yapabilecekken bana buyuk gelir bu gorev.
Dedigim gibi gereksiz bir vaziyet. Vakit kaybetmeyin. Oynayin oyununuzu kullanin antivirusunuzu. Ki biz de kodu tamamen okumadik, biz sadece tezlere antisini verdik ki tutarliydi verdigimiz argumanlar. Sahsen ben virussuz olduguna inaniyorum ve muhtemelen kullanacagim da.

Ben yorumlardan ulaştım, hala kendisinin haklı olduğunu savunuyor.

Şimdi yorumlarımızı da sildi, iletişime geçerseniz çok iyi olur.
Vakit kaybetmeyelim hocam, luzumsuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı