Minecraft'a 2 kat zam geldi!

Ben Java Edition'dan bahsediyordum. Bedrock hayatımda hiç oynamadım.

Ben de Hypixel için Java'dan bahsediyorum hocam Hypixel'in Bedrock versiyonu betadayken gitti. Java'da evet Hypixel'de ping biraz fazla ancak oynayabiliyorum 60 70 ms ile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2505001

Söylenecek söz yok, Java + Bedrock 76.25 TL'ye almıştım, hadi o zamanlar yaza özel Bedrock alana Java da veriyorlardı ama yine de fiyat artışı cidden inanılmaz fazla.
O zamana özel değil artık hep öyle ikisi ortak paket satılıyor

Ama aynı zamanda da şu an Türk sunucu olmadığı için açıkçası ben normal bir Minecraft oyuncusu olsam Türkiye'de premium almam. Hypixel'de zaten 200+ ms aldığın için pingden PvP içerikler atılmıyor. Skyblock dersen o da herkesin anlayabileceği basitlikte değil Hypixel'de bildiğin bir MMORPG oyun gibi. Tüm Türk sunucular premiumsuz zaten. Niye premium alsın ki adam?

Ayrıca CubeCraft Hypixel gibi sunucularda oynayacağın şeylerin çoğusu zaten cr gibi sunucularda var Bedwars oynamak için neden Hypixel'e girmek istesin ki adam. Hem ping var hem dil İngilizce. Bedwars oynamak istesem ben Cr'ye girerim 10 ms ile oynarım. Yani sonuç olarak Türkiye'de premiumlu sunucular artmadığı sürece premium alan da olmaz mantıklı da değil zaten. Premium sunucular da artmaz çünkü alıcısı yok. Zaten bir sunucuyu tutturmak zor bir de premiumlu neden yapsın ki kaç bin kullanıcıyı kafadan elesin. Kısacası iki durumda birbirine bağlı. Kısır döngü.

Türk sunucularında hileler makrolar kol geziyor onun dışında Hypixel bende de lag oluyor ama dediğiniz kadar değil oyunu az etkiliyor.

Geçen sene arkadaşıma ve kendime 250 TL'ye aldırmıştım üstüne gidip 76TL'ye mobilden de almıştım iyi ki almışım.

Türkiye için mi zam geldi? dolar bazında zam göremedim, 30 dolardı halen 30 dolar.

Hala fiyatına değer.
Bizler eski Minecraft oyuncuları olduğumuz ve bu oyunda bir sürü anılarımız olduğu için öyle düşünüyoruz. Ancak, minecraft'ı bilmeyen birisi yeni deneyimleyecek birisi için normal değil. Gerçi benim için hiçbir oyuna fazla para vermek mantıklı gelmemiştir.

Ahah beğenmeyenler olmuş. Siz gidin 2 haftada gelecek güncellemeyi 10 yıl sonra getiren minecraft'ınıza 1000tl verin. Survival açısından en leş oyun. Modlar ya da Sunucular tamamen kurtarıyor oyunu.
2 Haftada gelecek güncellemeyi Minecraft 10 yıl sonra mı getirmiş? hangi güncelleme o? Survival açısından nasıl leş bir oyun? tam tersi bazı modlarla daha sıkıcı.

Son düzenleme:
Bence fiyatlar Minecraft için değer hem Bedrock hem de Java veriyor çünkü. Ama üzdü gerçekten. Telefonda bir zamanlar bu 24,99 TL gibi bir miktara almıştım.

Minecraft'ı yaklaşık 9 yıldır oynuyorum 250 TL'ye aldım fiyatı cok artmış almayı düşünenler varsa 2-3 ay beklesinler dolar kurundan dolayı 1000 TL'nin fiyatı kendiliginden düşecektir.
İlk 500 oldugunda da aynı seyleri diyorlardı 2-3 ay sonra ülkede 500 TL'ye oyun normal bir fiyat haline döndü.
Minecraft Survival bakımından arkadaşlarınla oynarsan gerçekten saran bir oyun Minecraft'ı korsan oynamak ondan mantıklı olabilir. Ancak Online'ye geldigimizde premiumsuz sunucularda babapro123 adlı saçma sapan kişilerin hile actıgını görmek üzüyor. CubeCraft gibi serverlarda 50 ms olacagınızdan dolayı ms fark etmeden güzel bir oyun deneyimi oluyordu şu an aktiflik cok düştü eskisi gibi eggwars gibi oyun modları oynatır mı bilmiyorum ancak hilelerle mücadele etmeden oynamanın tadı baska oluyordu.
Premiumsuz Türk serverlarına gelirsek hemen hepsi toxic, kücük yaş kitlesinden oluşuyor 10 yaşındaki çocuk klavye delikanlılıgı yapıyor. Orijinalin farkı bariz belli oluyor.

Minecraft'ı en son modları için oynuyordum. Modlarıyla bayağı eğlenceli oyun oluyordu da düz hâli bu kadar para edebilecek oyun değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı