Minecraft'a 5 GB RAM verilmesine rağmen sadece 300 MB kullanılıyor

ahmetkara7706

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben TLauncher'de Minecraft'ı daha çok FPS alsın diye RAM'i 2 GB'den 5356 MB'ye yükseltiyorum ama oyunun içinde RAM'i sadece 300 megabaytını kullanıyor. Bilgisayarın kötü olduğu içindir diyenlere GTX 1060 i7 4. nesil 8 GB RAM'im var.

Arkadaşlar ben T#auncher'de Minecraft'ı daha çok FPS alsın diye RAM'i 2 GB'den 5356 MB'ye yükseltiyorum ama oyunun içinde RAM'i sadece 300 megabaytını kullanıyor. Bilgisayarın kötü olduğu içindir diyenlere GTX 1060 i7 4. nesil 8 GB RAM'im var.
5 GB çok fazla. Bırakın 2 GB de kalsın.

Arkadaşlar ben Minecraft'ı daha çok FPS alsın diye RAM'i 2 GB'den 5356 MB'ye yükseltiyorum ama oyunun içinde RAM'i sadece 300 megabaytını kullanıyor. Bilgisayarın kötü olduğu içindir diyenlere GTX 1060 i7 4. nesil 8 GB RAM'im var.

Vanilla Minecraft az RAM kullanacak şekilde tasarlanmıştır yani orasının ne kadar olduğunun anlamı yok. Sadece modlu oynanacaksa RAM vermelisiniz.

Oyun kasmıyorsa çok bi sıkıntı yok. Verdiğiniz ramin tamamını kullanacak diye bir şey yok.

PC nasıl her zaman %100 RAM kullanmıyorsa, Minecraft'ta kullanmak zorunda değil. Bu 5GB'ın fazla olduğu anlamına gelir. Modlu oynamayacaksanız 2 GB default idealdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı