Öyle bir şey olmuyor eğer videoyu gözünle izlersen izlediği adam da kendisi de seed giriyor ve öyle speedrun yapıyor.Şans? Tek atmıyor ki belki 1000 kere denemiştir bu seed denk gelmiştir.
Öyle bir şey olmuyor eğer videoyu gözünle izlersen izlediği adam da kendisi de seed giriyor ve öyle speedrun yapıyor.Şans? Tek atmıyor ki belki 1000 kere denemiştir bu seed denk gelmiştir.
Sadece gülüyorum.Türkiye'de belki de dünyada çok az bu sürede bitirebilcek kişi var bunlardan biri de Adal fakat bu seed ezberlerinr yani![]()
NE? Adal fanı mı beyinin yok sanırım? Adal'ı öven bir şey demedim aksine Adal'ın speedrunuyla eleştiride bulundum. Adal'ı sadece speedrun videosunu izledim onun dışında tanımıyorum bile bu kanıya ulaşmak için beyninin olmaması lazım.Geldi Adal fani. Simdi anlasildi neden sacma sapan konustugunuz. Daha fazla anlatmaya ugrasmayacagim.
Sadece gülüyorum.
Öyle bir şey olmuyor eğer videoyu gözünle izlersen izlediği adam da kendisi de seed giriyor ve öyle speedrun yapıyor.
Ne? Adal fanı mı beyinin yok sanırım? Adal'ı öven bir şey demedim aksine Adal'ın speedrunuyla eleştiride bulundum.
Ben içeriklerini bilmeme sadece speedrun yaptığını biliyorum.Adalın becerisi yok sadece başkalarının içeriklerini kopyalıyor ve kendini çok iyi gösteriyor 2B2Tde bile dedikleri Fitmcden çalıntı.
Adalın becerisi yok sadece başkalarının içeriklerini kopyalıyor ve kendini çok iyi gösteriyor 2B2Tde bile dedikleri Fitmcden çalıntı.
Adam köyün yanında doğuyor zaten.Ben 5dk da köy bulamıyorum adam oyunu bitirmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.