Minecraft'i seviyor musunuz?

• Konuyu başlatan Arkul
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 109
  • Görüntüleme 4.988
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet seviyorum tarzı hoşuma gidiyor ve sistem istemiyor

Daha dün gece Twitch Rivals izledim canım çekti 1.16.5 sürümünde arkadaşımla hayatta kalmaya başladık, son sürümler efsane bir şey.

Oyunda en sevdiğim şey şu an piglin brute diye bir eleman var. Burç kalıntısı içinde hazine odasında duruyor. Baltalı ve zırhınız yok ise 2 vuruşta öldürüyor. Elitra ile gidiyorum oraya yayımda tepme var vurduğun gibi aşağıya gidiyor. Neden aşağıya atıyorsun diyorsanız; elemanın 50 canı var.

1.8 dönemine doğru deli gibi küçük yaşlı çocuklar akın ettiği için Brawl Stars'a döndü oyun. Herkes bıraktı. Şimdi de o çocuklar büyüdü yine oynanabilir geliyor. Ya da hep oynanabilirdi ben şimdi fark ediyorum. Tek başına uzun süreli oynanmıyor ama arkadaş ortamıyla oynarsanız bu kadar saran bir oyun daha yok.

Nedenleriyle söyleyin lütfen.

6 yıl olmuştur, han kanalın hırsızlardan korunma yöntemlerini izliyordum. Nereden bileyim ben paralı olduğunu. İlkkez görmüştüm Minecraft'ı. Dayımda yaşıyordum o zaman dedim dayıma MC yükler misin? Diye akşama yüklerim demişti. Yükledi ama paralıymış crack indirmişti.
:D girdim o evleri yaptım ama kimse gelmiyor. 2 ay sonra falan fark etmiştim ondan beri hep MC oynarm çok severim.
Ve bu yaz param olursa alacağım.

Nedenleriyle söyleyin lütfen.
Minecraft'ı çok seviyorum. Nedeni Enderman... Selvi boylum, mor gözlüm. Kankam olur kendisi. Çok şakacı kendisi. Aniden ortaya çıkar, öyle bir özelliği var. Ben ararken onu bulamıyorum, aramayınca çıkıyor. Sanki saklambaç oynuyoruz. Bazen malikhaneme gelir. Konuşmaz susar. Çoğu sevmiyor onu... Ama ben onu seviyorum.
How to make a Minecraft Enderman head (with bonus diamond block trick-or-treat basket).png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı