Evet. RSR açacağım.Minecraft: Java Edition'dan bahsediyorsanız Java üzerinde çalışıyor. Yani Java'nın EXE dosyasını eklemeniz gerekiyor. En kolay şekilde Minecraft açıkken Görev Yöneticisinden Minecraft'a sağ tıklayıp dosya konumunu açabilirsiniz.
Onu mu seçeyim?Java'nın kendi dosyası olması gerekli ismi javaw.exe diye geçiyor.
4 tane vardı sanırım. Hepsini ekleyin.Onu mu seçeyim?
Hocam javaw.exe'yi seçtim fakat minecraft olarak görünmüyor.Minecraft: Java Edition'dan bahsediyorsanız Java üzerinde çalışıyor. Yani Java'nın EXE dosyasını eklemeniz gerekiyor. En kolay şekilde Minecraft açıkken Görev Yöneticisinden Minecraft'a sağ tıklayıp dosya konumunu açabilirsiniz.
Yapmak istediğinizi yapabiliyor musunuz önemli olan o.Hocam javaw.exe'yi seçtim fakat Minecraft olarak görünmüyor.
tam emin değilim ama şuna bir bakın isterseniz; dosya yönetisici>Yerel Disk (C: ) (Minecraftı nereye kurduysanız, (D: ) de olabilir)>Kullanıcılar>*bilgisayarın ismi* Bende HAKTAN.Hocam javaw.exe'yi seçtim fakat minecraft olarak görünmüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.