Minecraft'ın orijinal sitesinden ininal ile hesap alınmıyor

Meru3m

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben ucuz sitelerden dolandırılmamak için 240 lirayı cepten çıkarıp Minecraft'ın orijinal sitesinden almaya karar verdim, alamadım. Sürekli kart bilgilerinin doğru olduğundan emin ol diye bir hata verdi. Ben cidden 1 2 gün falan bunun çözümünü aradım diğer forumlarda olsun falan
Denediğim şeyler kartımda gereken miktarda bakiye olduğundan emin olmak için fazladan 100 lira yükledim, kart bilgilerinin altarnatif seçeneklerini denedim
Kartımın yurt dışı alıma açık olduğundan zaten eminim yani bu sorunun sebebinin ülkeminizin alıma kapatılması olduğunu düşünmeye başladım.
Başka bir kart ile alan varsa bilmiyorum ama ininal kesinlikle olmuyordu bundan eminim forumlarda falan dolaşıyordum VPN ile Amerika'ya göre yap diyenler falan olmuş arkadaşlar bu da olmaz çünkü Microsoft hesabınız zaten TR yani bu yüzden zaten hata veriyor yani o da işe yaramaz. Ha posta kodu falan fark ediyor mu diyenler için arkadaşlar ben kartı aldığım marketin konumuna kadar denedim sadece bunun için minimum 3 saat falan baktım emin olmam açısından yani kafanızı posta koduna yormayın yani. Şimdi bu problem aslında sadece TR'de değil farklı ülkelerde de yaşandı onların çözümlerine baktığımda gift code alıp sorunlarını çözüyorlar.
Mesele şu bu gift codeları güvenilir bir yerden bulmak çok zor. Yabancıların genelde aldığı Amazon var hatta çoğu kişi de Amazon'dan alıp sorunu çözüyor
Ama şöyle bir şey var Amazon'da verilen gift codelar sadece Amerika'da yaşayanların aktive edebileceği bir code yani ucuz Premium hesapların hiçbiri iyi niyetli değil bunu söyleyeyim. Eninde sonun da gidecek o hesaplar haberiniz olsun yani. Abi Türkiye'de gift code satan güvenilir bir site arıyorum bayağı baktım falan global gift code satan yabancı siteler falan da var ama gerçekten global olup olmadığından tedirgin olduğum için çok pas vermedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı