I ISN7 Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 132 Çözümler 1 30 Ağustos 2022 #1 Bir tane Microsoft Minecraft hesabım var. Minecraft'ı Xbox Game Pass ile alınıp alınmadığını nasıl anlarım?
Bir tane Microsoft Minecraft hesabım var. Minecraft'ı Xbox Game Pass ile alınıp alınmadığını nasıl anlarım?
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #2 ISN7 dedi: Bir tane Microsoft Minecraft hesabım var. Minecraft'ı Xbox Game Pass ile alınıp alınmadığını nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam biraz daha açar mısınız? Artı 0 Eksi
ISN7 dedi: Bir tane Microsoft Minecraft hesabım var. Minecraft'ı Xbox Game Pass ile alınıp alınmadığını nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam biraz daha açar mısınız?
sputnik_67 Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 626 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #3 Hocam zaten şu anda Minecraft var Game Pass'de. Artı 0 Eksi
C Corion Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #4 Ulubatlı Souness dedi: Nasıl yani hocam biraz daha açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yani diyor ki ben mc girebiliyorum ama satın alıp almadığımı bilmiyorum. Game pass sayesinde olup olmadığını nasıl anlarım diyor. Artı 0 Eksi
Ulubatlı Souness dedi: Nasıl yani hocam biraz daha açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yani diyor ki ben mc girebiliyorum ama satın alıp almadığımı bilmiyorum. Game pass sayesinde olup olmadığını nasıl anlarım diyor.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #5 Corion dedi: Yani diyor ki ben MC girebiliyorum ama satın alıp almadığımı bilmiyorum. Game Pass sayesinde olup olmadığını nasıl anlarım diyor. Genişletmek için tıkla... Öyleyse Game Pass üzerinden girersiniz hocam. Artı 0 Eksi
Corion dedi: Yani diyor ki ben MC girebiliyorum ama satın alıp almadığımı bilmiyorum. Game Pass sayesinde olup olmadığını nasıl anlarım diyor. Genişletmek için tıkla... Öyleyse Game Pass üzerinden girersiniz hocam.
KS KS I ISN7 Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 132 Çözümler 1 30 Ağustos 2022 #6 Corion dedi: Yani diyor ki ben MC girebiliyorum ama satın alıp almadığımı bilmiyorum. Game Pass sayesinde olup olmadığını nasıl anlarım diyor. Genişletmek için tıkla... Evet doğru anladınız. Artı olarak da "oyna" yazısının altında bu yazıyor. Sanırım oyun Game Pass ile alınma ama yine de emin olmak için soruyorum. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 13 KB · Görüntüleme: 44 Artı 0 Eksi
Corion dedi: Yani diyor ki ben MC girebiliyorum ama satın alıp almadığımı bilmiyorum. Game Pass sayesinde olup olmadığını nasıl anlarım diyor. Genişletmek için tıkla... Evet doğru anladınız. Artı olarak da "oyna" yazısının altında bu yazıyor. Sanırım oyun Game Pass ile alınma ama yine de emin olmak için soruyorum.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.382 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #7 ISN7 dedi: Evet doğru anladınız. Artı olarak da "oyna" yazısının altında bu yazıyor. Sanırım oyun Game Pass ile alınma ama yine de emin olmak için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Minecraft aldıysanız Game Pass bitince de oynarsınız, almadıysanız Game Pass bitene kadar oynarsınız. Alıp almadığınızı mı bilmiyorsunuz? Artı 0 Eksi
ISN7 dedi: Evet doğru anladınız. Artı olarak da "oyna" yazısının altında bu yazıyor. Sanırım oyun Game Pass ile alınma ama yine de emin olmak için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Minecraft aldıysanız Game Pass bitince de oynarsınız, almadıysanız Game Pass bitene kadar oynarsınız. Alıp almadığınızı mı bilmiyorsunuz?