Minecraft'ta açılan sunucuya bağlanılamıyor

xkadir

Centipat
Daha fazla  
Merhaba herkese. Bir modlu sunucu açtım arkadaşlarımla pojavlauncher üzerinden gireceğiz Hamachi kullanamıyoruz maalesef. Bilgisayardan bir server açtım modem üzerinden 25565 portunu bilgisayarımın IP'si ile açtım.

1735914885008.png

Minecraft'da Online modu false yaptım ancak yine de uzaktan arkadaşlarım benim what is my ip sıtesındekı IP mi yazınca giremiyorlar, sunucuya bağlanılmıyor.

Merhaba herkese. Bir modlu sunucu açtım arkadaşlarımla pojavlauncher üzerinden gireceğiz Hamachi kullanamıyoruz maalesef. Bilgisayardan bir server açtım modem üzerinden 25565 portunu bilgisayarımın IP'si ile açtım.

Eki Görüntüle 2387866

Minecraft'da Online modu false yaptım ancak yine de uzaktan arkadaşlarım benim what is my ip sıtesındekı IP mi yazınca giremiyorlar, sunucuya bağlanılmıyor.
ISS'den Statik IP satın alman gerek. CGNAT havuzunda isen buna mecbursun.

Aternos'a mod istediğim modlari kuramıyorum mesela jenny gibi daha böyle başka bir yolu yok mu bunun?
Modpacks kısmından kurabilmeniz lazım. Uzun yıllar oldu kullanmayalı ama çoğu şeyi yapabiliyorsunuz ücretsiz olarak Aternos'tan başka alternatif bilmiyorum. Belki işinizi görür diye linkte bıraktım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zrok kullanabilirsin, Hamachi mantığında bir şey ama çok daha iyi ve çalışıyor. Bununla sunucuya bile gerek kalmadan sadece yerel ağda paylaşarak oynayabilirsiniz. "Zrok Minecraft" diye aratarak gerekli adımları öğrenebilirsin zaten 1 kaynak var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı