Minecraft'ta arkadaşım gizlice hile yaptığını sanıyor

TİİK

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Tulpar V23.3.4 (almayın aldırmayın)
Merhaba, okuldan tanıştığım ve sevdiğim arkadaşımla birlikte Minecraft oynayacaktık. İlk gün oynadık, benim bir işim çıktı, daha sonra gelirim dedim, gittim, sonra geri geldiğimde, demir eşyalardan tut, tarla yapmış, gördüğüm kadarıyla 3 kere de hasat etmiş. Akşam günlükleri kontrol ederken fark ettim. Sizce ne yapmalıyım? Arkadaşımı incitmek de istemiyorum, tek arkadaşım o.

1697395395125.png

Şimdi ben ne yapayım masum masum hile yaptığını zannediyor :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, okuldan tanıştığım ve sevdiğim arkadaşımla birlikte Minecraft oynayacaktık. İlk gün oynadık, benim bir işim çıktı, daha sonra gelirim dedim, gittim, sonra geri geldiğimde, demir eşyalardan tut, tarla yapmış, gördüğüm kadarıyla 3 kere de hasat etmiş. Akşam günlükleri kontrol ederken fark ettim. Sizce ne yapmalıyım? Arkadaşımı incitmek de istemiyorum, tek arkadaşım o.

Eki Görüntüle 1978608

Şakaya vurarak "kanka hazır gamemode geçiyorsun elmas kazma atar mısın" de.

Eki Görüntüle 1978608

Bu fotoğrafı onada yollayın hiçbir şey yazmadan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı