Ahmet Emir akg Centipat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #1 Minecraft'ta dosyaların içinde texture packi buldum ama içine yaptığım totemi atıyorum, hedefteki dosyayı değiştir diyorum. Oyuna gelmiyor.
Minecraft'ta dosyaların içinde texture packi buldum ama içine yaptığım totemi atıyorum, hedefteki dosyayı değiştir diyorum. Oyuna gelmiyor.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #2 Aktif ettiniz mi kaynak paketleri kısmından?
BugraFurkanX Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 57 25 Mayıs 2024 #3 Yaptığınız totem nedir anlamadım?
Tuncaysametas Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #4 Ne totemi resourcepacks atacaksın
Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 617 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #5 BugraFurkanX dedi: Yaptığınız totem nedir anlamadım? Genişletmek için tıkla... Oyunda ki ölümsüzlük toteminin texture dosyasını değiştirmiş onu söylüyor.
BugraFurkanX dedi: Yaptığınız totem nedir anlamadım? Genişletmek için tıkla... Oyunda ki ölümsüzlük toteminin texture dosyasını değiştirmiş onu söylüyor.
Ahmet Emir akg Centipat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #6 BugraFurkanX dedi: Yaptığınız totem nedir anlamadım? Genişletmek için tıkla... Ölümsüzlük totemi eater dedi: Aktif ettiniz mi kaynak paketleri kısmından? Genişletmek için tıkla... Zaten orijinal diye bişey yapmadım
BugraFurkanX dedi: Yaptığınız totem nedir anlamadım? Genişletmek için tıkla... Ölümsüzlük totemi eater dedi: Aktif ettiniz mi kaynak paketleri kısmından? Genişletmek için tıkla... Zaten orijinal diye bişey yapmadım
BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 25 Mayıs 2024 #7 Ahmet Emir akg dedi: Ölümsüzlük totemi. Zaten orijinal diye bir şey yapmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam Custom bir şekilde totem yapmak istiyorsanız oyunun kendi dosyasından değiştiremiyorsunuz diye biliyorum totem için ayrı bir şekilde kendiniz resource pack yapıp onu kullanmalısınız.
Ahmet Emir akg dedi: Ölümsüzlük totemi. Zaten orijinal diye bir şey yapmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam Custom bir şekilde totem yapmak istiyorsanız oyunun kendi dosyasından değiştiremiyorsunuz diye biliyorum totem için ayrı bir şekilde kendiniz resource pack yapıp onu kullanmalısınız.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #8 Ahmet Emir akg dedi: Ölümsüzlük totemi Zaten orijinal diye bişey yapmadım Genişletmek için tıkla... Daha önce texture kurdunuz mu? Eğer jar dosyasini açıp duzenlediyseniz olmaz.
Ahmet Emir akg dedi: Ölümsüzlük totemi Zaten orijinal diye bişey yapmadım Genişletmek için tıkla... Daha önce texture kurdunuz mu? Eğer jar dosyasini açıp duzenlediyseniz olmaz.