Minecraft'ta en iyi ücretsiz sunucu nereden oluşturulur?

Geçen gün ScaleCube sitesini denedim, güzel bir şekilde çalışıyor, lag sorunu yaşamadım. 7/24 açık kalabiliyor ancak mod kurmak istediğinizde paralı sürüme geçmeniz lazım.

Geçen gün scalecube sitesini denedim, güzel bir şekilde çalışıyor, lag sorunu yaşamadım. 7/24 açık kalabiliyor ancak mod kurmak istediğinizde paralı sürüme geçmeniz lazım.

Hocam dediğiniz sitede bedava bir sürüm göremedim illa para istiyor.

Hocam dediğiniz sitede bedava bir sürüm göremedim illa para istiyor.

Fotoğraflardaki adımalrı izleyerek kurabilirsiniz:

1. "Miecraft Server Hosting" kısmından aşağı kaydırıp "Get Your Server" a basın.
Screenshot_9.png

2. Sunucu oluşturma kısmına yönlendiriliceksin.
Screenshot_10.png

3. Buradan, Standart veya Snapshot''' dan birini seçin, diğerleri paralıdır.
Not: Location kısmında, Türkiye bulunmuyor kendiniz deneyerek hangiside daha az ping var diye test edebilirsiniz. Ben Almanya seçtim, 2 arkadaşımla oynadım. Büyük bi ping sorunu yaşamadım.
Screenshot_11.png

4. Free planı seçin.
Screenshot_12.png

5. Buradaki seçeneği "NO" yapın yoksa ücretli olur.
Screenshot_13.png

6. Zaten sunucu oluşturduğum için başka bir sunucu daha oluşturamıyorum. Bu yüzden, devamını tam oalrak hatırlamıyorum. Ana sitenin sağ üstünde "Control Panel" e tıklyarak hesabınızı ve alt kısımda sunucular kısmında suncunuzu grebilirsiniz.
Screenshot_14.png

Fotoğraflardaki adımalrı izleyerek kurabilirsiniz:

1. "miecraft server hosting" kısmından aşağı kaydırıp "get your server" a basın.
Eki Görüntüle 2419601

2. sunucu oluşturma kısmına yönlendiriliceksin.
Eki Görüntüle 2419602

3. buradan, standart veya snapshot"dan birini seçin, diğerleri paralıdır.
Not: Location kısmında, Türkiye bulunmuyor kendiniz deneyerek hangiside daha az ping var diye test edebilirsiniz. Ben Almanya seçtim, 2 arkadaşımla oynadım. Büyük bir ping sorunu yaşamadım.
Eki Görüntüle 2419605

4. free planı seçin.
Eki Görüntüle 2419608

5. buradaki seçeneği "no" yapın yoksa ücretli olur.
Eki Görüntüle 2419610

6. zaten sunucu oluşturduğum için başka bir sunucu daha oluşturamıyorum. Bu yüzden, devamını tam oalrak hatırlamıyorum. Ana sitenin sağ üstünde "Control panel" e tıklyarak hesabınızı ve alt kısımda sunucular kısmında suncunuzu grebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2419615

Hocam bende o plan gözükmüyor.
Sırayla görselleri yolluyorum seçtiklerimi.

Dosya Ekleri

• Test1.PNG
    Test1.PNG
    174,8 KB · Görüntüleme: 22
  • test2.PNG
    test2.PNG
    56,2 KB · Görüntüleme: 27
  • test3.PNG
    test3.PNG
    96,6 KB · Görüntüleme: 22
  • test4.PNG
    test4.PNG
    45 KB · Görüntüleme: 14
  • test5.PNG
    test5.PNG
    95,7 KB · Görüntüleme: 24
Hocam bende o plan gözükmüyor.
Sırayla görselleri yolluyorum seçtiklerimi.
Bir de buradan deneyin. 'Get Your Free Server'a tıklayın ve aynı adımları uygulayın. Ben bu siteyi 'free Minecraft hosting' yazarak bulmuştum. Görünüşe göre, ücretsiz ve ücretli sürümleri ayrı. Telefonumdan 'ScaleCube' yazarak denediğimde ücretsiz sürümü göremedim. Ancak 'ScaleCube Free' yazdığımda, çıkan kısımdan tekrar denediğimde ücretsiz plan görünüyor.

Bir de buradan deneyin. 'get your free Server'a tıklayın ve aynı adımları uygulayın. Ben bu siteyi 'free Minecraft hosting' yazarak bulmuştum. Görünüşe göre, ücretsiz ve ücretli sürümleri ayrı. Telefonumdan 'scalecube' yazarak denediğimde ücretsiz sürümü göremedim. Ancak 'scalecube free' yazdığımda, çıkan kısımdan tekrar denediğimde ücretsiz plan görünüyor.

Hocam çok sağ olun linkten girince plan gözüktü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı