Çözüldü Minecraft'ta fare çok ağır hareket ediyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

N0kta

Centipat
Daha fazla  
Minecraft'ta faremin hassasiyeti ve oyundaki hassasiyeti hızlı olmasına rağmen oyunda farem ağır ağır dönüyor ama ayarlardayken normal oluyor. Ağır çekim gibi kasma gibi değil. Sadece ağır ilerliyor.

Çözüm
ESC Control en üstte hassasiyet var.
Konuyu okudun mu?
Minecraft'ta faremin hassasiyeti ve oyundaki hassasiyeti hızlı olmasına rağmen oyunda farem ağır ağır dönüyor ama ayarlardayken normal oluyor. Ağır çekim gibi kasma gibi değil. Sadece ağır ilerliyor.
Optifine kullanıyorsan ağır çekim benzeri bişe vardı hangi tuş olduğunu hatırlamıyorum ama onu açmış olabilirsin, kontroller kısmından bak bi "sinematik görüş" mü neydi ismi.
ESC Control en üstte hassasiyet var.
Konuyu okudun mu?
Optifine kullanıyorsan ağır çekim benzeri bişe vardı hangi tuş olduğunu hatırlamıyorum ama onu açmış olabilirsin, kontroller kısmından bak bi "sinematik görüş" mü neydi ismi.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı