Minecraft'ta Java sürümünden artık yasaklama alınabilir

1.19.1 Java sürümü ile gelecek özellik ile artık chatteki bir mesajı raporlayabilirsiniz. Realms sunucusu veya kendi sunucunuz olsa bile raporlayabilirsiniz. yani mesela kendi sunucunuzda birisine kurallara uygun olmayan bir mesaj yazarsanız ve birisi sizi raporlarsa Minecraft'tan çevrimiçi sunuculardan ve realmslardan yasaklanırsınız. Bu özellik hala deneme aşamasında.

Eki Görüntüle 1432234
Craftrisede bridge wars da arkadaşıma kendini köprüden at yazdığım için chat ban yemiştim Minecraft'ta kendinizi moda sokabilirsiniz kurgulayabiliyor bambaşka şeyler yapabilirsiniz ben oyunda her yerden saçma sapan ban yersem artık bir anlamı kalmaz
 
Ben direk chati kapadım.

maxresdefault-436077296.jpg


Microsoft'un açığını buldunuz hocam :D (!)

Şaka bir yana bende kapattım 1.19.1 beta sürümünde umarım Microsoft şu işten vazgeçer. Her şeye telemtry eklemeyi çok seviyorlar sonunda java'ya da bulaştı.
 
Çok gereksiz. Hatta aşırı aşırı gereksiz Minecraft'in sonunu getirebilecek türden bir karar.

Sonunu getirmez sadece yeni sürümlerde geçerli. Minecraft kemik kitlesi zaten eski sürüm oynuyor o kadar sıkıntı olacağını düşünmüyorum fakat yeni sürümlerdeki serverler oyuncu sıkıntısı çekecek.

Eki Görüntüle 1435592

Microsoft'un açığını buldunuz hocam :D (!)

Şaka bir yana bende kapattım 1.19.1 beta sürümünde umarım Microsoft şu işten vazgeçer. Her şeye telemtry eklemeyi çok seviyorlar sonunda Java'ya da bulaştı.

Umarım vazgeçer hocam.
 
Screenshot_20220630-193442_Chrome.jpg


Bu arada eğer yasaklanırsanız bütün sürümlerde sunuculara giremiyoruz fakat ban nedeni ekranı sadece 1.19.1 gösteriliyor.
 

Geri
Yukarı